Ανοιξιάτικος καιρός όλη την εβδομάδα!

Καλός αναμένεται ο καιρός της εβδομάδας με περιορισμένη συννεφιά και τοπικές βροχοπτώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε λογικά για την εποχή επίπεδα.

Ο καιρός σήμερα:
Αίθριος με αραιές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες αναμένουμε σήμερα Δευτέρα στην Αττική. Οι άνεμοι στον Σαρωνικό θα πνέουν νότιο έντασης 2 ως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα φθάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις θα παρουσιαστούν το πρωί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ως 4 μποφόρ.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 19 βαθμούς.
Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις. Το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 19 βαθμούς.
Στην Κρήτη και τα νησιά των Κυκλάδων ο καιρός δεν θα παρουσιάσει μεταβολές και οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ως 5 μποφόρ.
Την Τρίτη, θα έχει αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά θα είναι πιο πυκνές με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια της χώρας . Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε ολόκληρη τη χώρα
Την Τετάρτη, το σκηνικό του καιρού θα έχει νεφώσεις με βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα έχει αξιόλογη μεταβολή.

Read More

And More