Ανοιξιάτικος καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα!

Ανοιξιάτικος καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα! | tlife.gr

Καλό καιρό θα έχει σήμερα σε όλη τη χώρα με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή. Άφησε στην άκρη το παλτό και βγες μια βόλτα στο ήλιο.

Αναλυτικά ο καιρός σήμερα
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 3 (-03) έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα θαλάσσια και παραθαλάσσια βόρειοι 3 με 5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 (-01) έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

READ more