Ανοιξιάτικος καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα!

Καλό καιρό θα έχει σήμερα σε όλη τη χώρα με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή. Άφησε στην άκρη το παλτό και βγες μια βόλτα στο ήλιο.

Αναλυτικά ο καιρός σήμερα
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 3 (-03) έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα θαλάσσια και παραθαλάσσια βόρειοι 3 με 5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 (-01) έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More