Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρή εστεμμένη λόγω νευρικής ανορεξίας!

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται σε κλινική της Αθήνας μια 24χρονη εστεμμένη που υποφέρει από νευρική ανορεξία. Η κοπέλα έφτασε να ζυγίζει 42 κιλά και η μεταφορά της στο νοσοκομείο ήταν αναπόφευκτη.

Στιγμές αγωνίας ζει η οικογένεια της νεαρής κοπέλας, που βλέπει το παιδί της να υποφέρει από τη νευρική ανορεξία. Η 24χρονη κοπέλα αντιμετωπίζει την ανορεξία εδώ και περίπου ένα χρόνο. Την περασμένη Τρίτη, λιποθύμησε ξαφνικά ενώ βρισκόταν σε κοσμικό πάρτι, με αποτέλεσμα, ο επιχειρηματίας σύντροφός της να καλέσει ασθενοφόρο για να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
“Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι από την κατηγορία που θέλει να κάνει καριέρα στο χώρο”, δήλωσε στο STAR o Γιώργος Κουτούλιας, ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων και ανέφερε πως η συγκεκριμένη κοπέλα του είχε πει πως έτρωγε ελάχιστα και έπινε ένα μπουκάλι νερό την ημέρα, διατροφική συμπεριφορά που της προκαλούσε ζαλάδες και αδυναμία.
Η νεαρή καλλονή λιποθυμούσε σε πρόβες για επιδείξεις μόδας και έχανε ραντεβού για φωτογραφίσεις, με αποτέλεσμα οι προτάσεις για δουλειά που δεχόταν να είναι περιορισμένες. Η τελευταία κατάσταση της υγείας της, μάλιστα, της στέρησε τη συμμετοχή της στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας.
Παράλληλα, σε πανικό βρίσκεται και η οικογένεια της, με τη μητέρα της να αποκαλύπτει το εξής: “Κάθε φορά μετά το φαγητό κλειδωνόταν στην τουαλέτα και έκανε εμετό ό,τι έτρωγε… Έχουμε χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια μας. Δεν ξέρουμε πια τι άλλο να κάνουμε. Ένα χρόνο τώρα βλέπουμε να λιώνει το κορμί της και να χάνει τον εαυτό της”.

Read More

And More