Αντ. Αγαπίου: “Η Νένα θα ακύρωνε το γάμο… αν έβλεπε παπαράτσι!”

Ο κουμπάρος της Νένας Χρονοπούλου και του Τάσου Μητρόπουλου, Αντώνης Αγαπίου μίλησε για τον παραμυθένιο γάμο του ζευγαριού, τις προετοιμασίες και το γλέντι.

Ο ίδιος εξηγεί γιατί το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει κρυφή την τελετή του γάμου του και αποκαλύπτει πόσο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι ήταν οι δυο τους, την ημέρα που τους στεφάνωσε. “Αυτό που παρατήρησα περισσότερο από όλα είναι ότι τους διέκρινε μια εσωτερική ευτυχία. Κατάλαβα πόσο πολύ ήθελαν και οι δυο να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Εκείνη την ημέρα η Νένα έλαμπε από ευτυχία, το ίδιο και ο κουμπάρος μου ο Τάσος”, αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην Espresso.
O κ. Αγαπίου προσθέτει πως το ζευγάρι ήθελε η τελετή να παραμείνει “κλειστή”. “Η Νένα γενικότερα αγχώνεται και δεν ήθελε να είναι κανένας άλλος εκεί, εκτός από όσους ήθελαν εκείνη και ο Τάσος. Φοβόταν μήπως υπάρξουν παπαράτσι. Ήταν αποφασισμένη, αν έβλεπε έστω και έναν παπαράτσι, να ακυρώσει το γάμο”, υπογραμμίζει.
Όσον αφορά τη γαμήλια τελετή, ο ίδιος σημειώνει πως όλα ήταν πολύ ρομαντικά. “Ο γάμος ήταν παραμυθένιος και πολύ γραφικός. Όταν κατεβήκαμε στο λιμάνι στο Τολό, μας περίμενε μια μικρή βάρκα και μαζί με τον παπά και δυο ψάλτες μας μετέφεραν στο Κορωνήσι, στην εκκλησία των Δώδεκα Αποστόλων”, λέει και συμπληρώνει πως μετά το γάμο πήγαν στ6ο Τολό για το γλέντι.

Read More

And More