Αντ. Δάβρης: Από τα γήπεδα στις πασαρέλες! Το μοντέλο που έχει ξετρελάνει τους ανθρώπους της μόδας

Ξεκίνησε κυνηγώντας την στρογγυλή θεά και τώρα “κυνηγά” τα όνειρα του στο χώρο της μόδας. Ο Αντώνης Δάβρης από ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Νέας Ιωνίας είναι σήμερα ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο και έχει ήδη ξετρελάνει τους fashion editors και τους φωτογράφους.

Πάντα είχε αδυναμία στα ρούχα αλλά δεν είχε σκεφτεί ποτέ να ακολουθήσει αυτή την καριέρα. “Πάντα μου άρεσε το καλό ντύσιμο. Οι ντουλάπες μου ξεχειλίζουν από καλοραμμένα κοστούμια, αμέτρητα πουκάμισα και πολύχρωμα φούτερ. Στα ρούχα ξόδευα ανέκαθεν μια περιουσία”, υποστηρίζει στο Thema People.

Η πρόταση γνωστών μάνατζερ να πάρει μέρος στα πρώτα του editorial μόδας τον ξάφνιασε. Ωστόσο, το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό! Ήδη έχει αρκετές δουλειές στα σκαριά ενώ έχουν έρθει και προτάσεις από το εξωτερικό.

“Πρακτορεία από την Ιταλία και τις ΗΠΑ έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για το πρόσωπό μου, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να ταξιδέψω σύντομα σε Μιλάνο και Νέα Υόρκη”, αναφέρει στην ίδια συνέντευξη στην δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά.

Αν τελικά βρεθεί στην Αμερική για καιρό θα συνδυάσει την δουλειά με μαθήματα υποκριτικής καθώς το μεγάλο του απωθημένο είναι η Έβδομη Τέχνη.

Κλείνοντας, ο Αντώνης αναφέρει κάτι πολύ ειλικρινές: “Όποιος υποστηρίζει ότι η ομορφιά δεν παίζει ρόλο στην καριέρα, λέει ψέμματα. Απλώς, δεν φτάνει μόνο αυτό.”

Read More

And More