ANT1 : “Το ραντεβού της Ζέτας για το “Dancing” θα γίνει την επόμενη εβδομάδα…”

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί από το πρωί με την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και θέλει την Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσκεται με το ένα… πόδι εκτός “Dancing” !

Η Ζέτα βλέπετε αυτό τον χειμώνα θα συμμετέχει σε μία άκρως φιλόδοξη θεατρική παράσταση στο Παλλάς, σε μία παράσταση που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή, σε μία παράσταση υψηλών προδιαγραφών, άρα και απαιτήσεων, ο τίτλος της είναι , “Μερικοί το προτιμούν καυτό” και η Ζέτα θα υποδύεται την ξανθιά… “Sugar” !

Ετσι, το γεγονός αυτό κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα τα τηλεοπτικά σχέδια της Ζέτας, η οποία αν και εννοείται πως ήθελε να συμμετέχει και φέτος στο “Dancing”, για την ώρα δεν είναι σε θέση να γνωρίζει για το αν μπορεί να το καταφέρει. Βέβαια, η είδηση αυτή δεν μας προέκυψε τώρα μιας και από τα μέσα του καλοκαιριού έχει κλείσει τα θεατρικά της η Ζέτα, με τα οποία και μπαίνει το… μπουρλότο στην παρουσίαση του λαμπερού σόου του ΑΝΤ1.

Αυτό που μας προκύπτει τώρα, είναι το επίσημο ραντεβού της με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού, Γιάννη Λάτσιο…

“Το ραντεβού της Ζέτας με τον Γιάννη έχει κλειστεί για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Εκεί θα τεθούν όλα επί τάπητος και θα δούμε τι θα γίνει. Μέχρι τότε οι οποιεσδήποτε κρίσεις και εκτιμήσεις μπορεί να αποδειχθούν 100% λανθασμένες”, λέει στο “TLIFE” άνθρωπος του ΑΝΤ1.

Εν αναμονή ,λοιπόν, εξελίξεων…


Read More

And More