Άντα και Γιώργος Παπανδρέου: Σε διαφορετικό τραπέζι στα γενέθλια του Αντρίκου!

Εδώ και 12 μήνες Αντα και Γιώργος Παπανδρέου ζουν χωριστά. Μετά από 26 χρόνια κοινής πορείας έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους. Κανένας από τους δυο δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου ωστόσο ο γάμος τους φαίνεται πως έχει τελειώσει και αυτό είναι αποτέλεσμα των προβλημάτων που αντιμετώπιζε τον τελευταίο χρόνο το ζευγάρι.

Μένουν σε διαφορετικά σπίτια, εκείνη στο καστρί κι εκείνος στον Μαραθώνα σε έναν παραθαλάσσιο κι απομονωμένο οικισμό. Ανάμεσά τους δεν υπάρχει καμία επικοινωνία αλλά δίνουν το παρών και οι δύο σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και λειτουργούν πολιτισμένα.

Με πιο πρόσφατη την οικογενειακή μάζωξη για τα γενέθλια του Αντρίκου Παπανδρέου το περασμένο Σάββατο. Η πρώην Πρώτη Κυρία της χώρας και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Το κάλεσμα ήταν , όπως διαβάζουμε στο Secret και στο ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, σε γνωστό στέκι στους Αμπελόκηπους.

Ο Αντρίκος έκλεισε τα 57 και το γιόρτασε με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα δίπλα του με την βραδιά να εξελίσσεται σε αναπόληση των φοιτητικών χρόνων. Όσο για την Άντα και τον Ανδρέα Παπανδρέου; Επικράτησε αμηχανία, μίλησαν για λίγη ώρα αλλά επέλε4ξαν να κάτσουν σε διαφορετικά τραπέζια.

Read More

And More