Άντα Λιβιτσάνου: Η πράξη αγάπης του συζύγου της που την συγκίνησε! [pic]

Μπορεί το πάθος της Άντας Λιβιτσάνου να είναι η υποκριτική, όμως τα τελευταία χρόνια έχει ανακαλύψει ακόμα μια μεγάλη αγάπη που δεν είναι άλλη από την ζαχαροπλαστική. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μεγάλο ταλέντο στον συγκεκριμένο τομέα και αυτός είναι και ο λόγος που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την ζαχαροπλαστική επάγγελμα.

Η γλυκιά Άντα μάλιστα, μοιράζεται καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από τις φαντασμαγορικές δημιουργίες της ενώ δεν είναι λίγοι οι celebrities που την επιλέγουν ξανά και ξανά για τις τούρτες τους. Οποιαδήποτε και αν είναι η σκέψη σου, η Άντα μπορεί να την αποτυπώσει στην τούρτα σου!

Το βράδυ της Τετάρτης, η Άντα Λιβιτσάνου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια συγκινητική ιστορία. Ειδικότερα, ο σύζυγός της έσωσε από τον θάνατο ένα μικρό νεογέννητο γατάκι, το οποίο υιοθέτησαν αργότερα. Το ζευγάρι είχε ήδη 4 γατάκια αλλά πλέον η οικογένειά τους είναι 7μελής. Μάλιστα, η ηθοποιός βρήκε κιόλας το όνομα του χαριτωμένου γατιού: “Luna”, δηλαδή “Φεγγάρι”.

Την πράξη αγάπης αποκάλυψε με μια φωτογραφία του νέου μέλους στο Instagram, γράφοντας: “Ο Άντρας μου είναι ο ήρωας μου ! Σήμερα ήταν και ο ήρωας για την ζωή αυτής της μικρής γατούλας καθώς κατέβαινε την περιφερειακή του Υμηττού. Αρχικά είδε έναν άνθρωπο σταματημένο με την μηχανή και έκανε στην άκρη γιατί νόμιζε πως κάτι χρειαζόταν, αλλά και εκείνος είχε σταματήσει για αυτό το μουσούδακι που βλέπετε στην αγκαλιά μου. Δεν κατάφερε να το πιάσει παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και έφυγε. Ο Μαγικός μου άντρας μου τηλεφώνησε. Δεν μπορούσε να το πιάσει γιατί φοβόταν η μικρή και αν το άφηνε σίγουρα θα το χτύπαγε αυτοκίνητο.

Έφυγα από το μαγαζί και πήγα γρήγορα να τον συναντήσω ώστε να σώσουμε το γατάκι. Ο Κοέλιο είχε δίκιο τελικά για την συνωμοσία του σύμπαντος και Φεύγοντας το πρωί από το σπίτι είχα πάρει μαζί μου μια μικρή κονσέρβα τόνου η οποία δεν καταναλώθηκε ποτέ από εμένα. Έφτασα στον προορισμό μέσα σε 20’.

Άδειασα στο έδαφος το νερό από τον τόνο και το καημένο άρπαξε ένα κλαδάκι που είχε στο έδαφος νομίζοντας πως ήταν φαγητό. Το ταΐσαμε και σιγά σιγά το έπιασα από το σβέρκο και το βάλαμε στο αυτοκίνητο. Ήρθαμε σπίτι έγινε απευθείας καθαρισμός από ψύλλους και το απόγευμα πήγαμε στον γιατρό. Το φεγγάρι ήταν ολόγιομο και η μικρή έχει τον χρωματικό συνδυασμό των άλλων 3 γάτων μας! Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας Luna!”

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More