Άντα Λιβιτσάνου: Η σπάνια φωτογραφία με τον γοητευτικό σύζυγό της!

Αγαπημένη ηθοποιός η Άντα Λιβιτσάνου, τα τελευταία χρόνια έχει ξεδιπλώσει ένα άλλο ταλέντο της αυτό της ζαχαροπλάστικής! Η Άντα δημιουργεί τις πιο εντυπωσιακές και ευφάνταστες τούρτες και κάθε φορά με κάθε δημιούργημά της γεμάτο χιούμορ και φαντασία, ξεπερνάει τον εαυτό της!

Η Άντα και ο Στάθης Σπηλιωτόπουλος παντρεύτηκαν κρυφά το 2015 και από τότε ζουν ευτυχισμένοι την κοινή τους ζωή! Και όπως φαίνεται πέρασαν υπέροχα στην καραντίνα αφού η Άντα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της λίγο μετά τον γάμο της: “Είμαι πολύ σπιτόγατα και ευτυχώς ο Στάθης είναι χειρότερος από μένα σε αυτό. Χαιρόμαστε το σπίτι μας και δεν χρειάζεται να βγούμε έξω ή να κάνουμε clubbing για να περάσουμε καλά. Έχουμε μια πολύ όμορφη καθημερινότητα και αυτό πολύ σημαντικό για να αντέξει μια σχέση». Αν πάλι ο έρωτας όντως περνάει από το στομάχι, η Άντα με τον Στάθη έχουν άλλο ένα πλεονέκτημα, καθώς στην ηθοποιό αρέσει πολύ η μαγειρική. «Μας αρέσει να καθόμαστε μαζί στο τραπέζι να τρώμε και να λέμε τα νέα μας. Πολλές φορές περιμένει ο ένας τον άλλον προκειμένου να δειπνήσουμε μαζί. Δεν μου αρέσει να τρώω μόνη μου και αυτό το πρότυπο το είχα από μικρή. Έτσι είχα μάθει και μπορώ να σου πω πως είμαι πολύ παραδοσιακή γυναίκα”

Η ηθοποιός που δεν συνηθίζει να μοιράζεται συχνά στιγμές από την προσωπική της ζωή αλλά συνήθως τη δουλειά της, μοιράστηκε μαζί μας την πιο γλυκιά φωτογραφία με τον σύζυγο της!

To ζευγάρι έκανε χθες την πρώτη του βόλτα στη παραλία και το χαμόγελό του τα λέει όλα!

Read More

And More