Άντα Λιβιτσάνου: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Στάθη Σπηλιωτόπουλο και το τρυφερό φιλί

Η Άντα Λιβιτσάνου τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να κάνει ένα βήμα πίσω στον χώρο της υποκριτικής και έχει ασχοληθεί με τον χώρο της ζαχαροπλαστικής!

Η γνωστή ηθοποιός έχει ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο, όπου δημιούργει τις πιο εντυπωσιακές και ευφάνταστες τούρτες και κάθε φορά με κάθε δημιούργημά της γεμάτο χιούμορ και φαντασία, ξεπερνάει τον εαυτό της!

Παράλληλα η Άντα Λιβιτσάνου εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί μια όμορφη σχέση Στάθη Σπηλιωτόπουλο. Οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά το 2015 και από τότε ζουν ευτυχισμένοι την κοινή τους ζωή! Και όπως φαίνεται πέρασαν υπέροχα στην καραντίνα αφού η Άντα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της λίγο μετά τον γάμο της: «Είμαι πολύ σπιτόγατα και ευτυχώς ο Στάθης είναι χειρότερος από μένα σε αυτό. Χαιρόμαστε το σπίτι μας και δεν χρειάζεται να βγούμε έξω ή να κάνουμε clubbing για να περάσουμε καλά. Έχουμε μια πολύ όμορφη καθημερινότητα και αυτό πολύ σημαντικό για να αντέξει μια σχέση».

Οι δυο τους, αν και μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Το απόγευμα της Πέμπτης 12/1, η Άντα Λιβιτσάνου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στην αγκαλιά του και να χαμογελά ενώ ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

«Με ειδοποίησαν από το κοντρόλ ότι είναι ° Kiss a Ginger DAY ° και το μικρό ξωτικό μέσα μου δεν άντεξε να μην κάνει ένα ποστ τιμής ένεκεν. Στην περίπτωση που δεν το ξέρατε είναι ελαφρά δύσκολο να φιλήσετε a Ginger girl ευτυχώς όμως υπάρχουν αρκετά Ginger γατιά εκεί έξω που θα σας δώσουν πολλά φιλάκια», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Άντα Λιβιτσάνου.

Read More

And More