Άντα Παπανδρέου: Δεν άλλαξε συνήθειες μετά το χωρισμό

Η ζωή της Άντας Παπανδρέου φαίνεται να έχει αλλάξει τελείως μετά την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Γιώργο Παπανδρέου. Το ζευγάρι, μετά από 26 χρόνια κοινής πορείας, έχει γυρίσει σελίδα και η καθημερινότητα και των δύο έχει διαμορφωθεί διαφορετικά. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει μάλιστα προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. Την ίδια ώρα, η πρώην σύντροφός του συνεχίζει να έχει τις ίδιες αγαπημένες της συνήθειες. Μία από αυτές είναι και το θέατρο.

Λάτρης της τέχνης η Άντα Παπανδρέου δίνει το “παρών” σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις με μία μεγαλύτερη αδυναμία στο θέατρο. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει σε κάποια θεατρική παράσταση. Το βράδυ της Τετάρτης το TLIFE τη συνάντησε στην πρεμιέρα της παράστασης “Για όνομα” στο θέατρο Αλίκη.

Η πολυσυζητημένη σύγχρονη κωμωδία των Mathieu Delaporte και Alexandre de la Patellière «Για όνομα…», που χειροκρότησαν περισσότεροι από 100.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αλίκη! Η μετάφραση είναι του Θοδωρή Πετρόπουλου, η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος.

Φωτογραφίες: Πέτρςο Χόντος

Read More

And More