Άνταμ Λεβίν: Σκάνδαλο απιστίας για τον frontman των Maroon 5 – «Ξεπέρασα τα όρια»

Σκάνδαλο απιστίας έρχεται να «κάψει» τον frontman του συγκροτήματος Maroon 5, Άνταμ Λέβιν, καθώς ένα μοντέλο του Instagram ισχυρίζεται πως διατηρούσε σχέση μαζί του.

Ο πασίγνωστος καλλιτέχνης είναι παντρεμένος εδώ και οκτώ χρόνια με το διάσημο μοντέλο Behati Prinsloo, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και η ίδια είναι έγκυος στο τρίτο.

Το μοντέλο Sumner Stroh έρχεται τώρα να αποκαλύψει την παράνομη σχέση τους, ενώ άφησε μάλιστα να διαρρεύσουν στιγμιότυπα από τις συνομιλίες τους.

«Ουσιαστικά, είχα σχέση με έναν άνδρα που είναι παντρεμένος με ένα super model της Victoria’s Secret. Εκείνη την εποχή ήμουν νέα και αφελής. Νιώθω ότι με εκμεταλλεύονταν. Δεν ήμουν στο προσκήνιο, όπως είμαι τώρα, οπότε σίγουρα χειραγωγήθηκα πιο εύκολα», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Στα μηνύματα που αντάλλαξαν στο Instagram, ο Άνταμ Λεβίν της έγραφε: «Είναι εξωπραγματικό το πόσο καυτή είσαι. Μου τρυπάει το μυαλό. Είσαι 50 φορές πιο καυτή από κοντά».

Σύμφωνα με την Sumner Stroh, εκείνη και ο Άνταμ Λέβιν βλέπονταν για περίπου έναν χρόνο, μέχρι που μέσα σε λίγες μήνες, τερμάτισαν τη σχέση τους. Λίγο μετά τον χωρισμό τους, ο 43χρονος μουσικός της ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου με ένα… περίεργο μήνυμα. Ειδικότερα, της έγραψε: «Εντάξει, σοβαρή ερώτηση. Περιμένω ακόμα ένα μωρό κι αν είναι αγόρι, θέλω πραγματικά να το ονομάσω Σάμνερ. Είσαι εντάξει με αυτό;».

Η απάντηση του τραγουδιστή

 

Όπως ήταν επόμενο, το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις μιας και ο διάσημος καλλιτέχνης αναμένεται να γίνει πατέρας για τρίτη φορά σε λίγους μήνες.

Λίγο μετά τις κατηγορίες περί απιστίας, ο Άνταμ Λεβίν απάντησε διαψεύδοντας ότι διατηρούσε σχέση με την εν λόγω γυναίκα, ωστόσο παραδέχτηκε ότι «ξεπέρασε τα όρια».

«Πολλά λέγονται για μένα τώρα και θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Έκρινα λάθος στο να μιλώ σε οποιονδήποτε άλλον πέρα από τη γυναίκα μου με τρόπο που παραπέμπει σε φλερτ.

Δεν είχα σχέση, παρόλα αυτά, ξεπέρασα τα όρια κατά τη διάρκεια μία θλιβερής περιόδου στη ζωή μου. Σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε ανάρμοστο. Το παραδέχομαι και έχω κάνει βήματα να το θεραπεύσω μαζί με την οικογένειά μου. Η γυναίκα μου και η οικογένειά μου είναι αυτό που με νοιάζει περισσότερο στον κόσμο. Το να είμαι όσο αφελής και τόσο ηλίθιος να ρισκάρω το μοναδικό πράγμα που πραγματικά με ενδιαφέρει, είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ποτέ. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Παίρνω όλη την ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί» έγραψε ο τραγουδιστής στα social media.

Όπως φαίνεται η ιστορία θα έχει και συνέχεια καθώς μέχρι στιγμής υπάρχουν ακόμη δύο γυναίκες που κατηγορούν τον τραγουδιστή των Maroon 5 ότι τους έστειλε ερωτικά μηνύματα, ενώ ήταν παντρεμένος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dana Omari, RDN (@igfamousbydana)

Read More

And More