Αντέλ – Η σπάνια δημόσια εμφάνιση και το μήνυμα: “Κανείς δεν είναι υπόλογος για τα γεγονότα εκείνης της νύχτας”

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, η Αντέλ θέλησε να καταστήσει σαφές ότι στέκεται στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων από τη φωτιά στον Πύργο Γκρένφελ.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που διεκδικεί την εκδίκασης υπόθεσης και θέλει να ενοχοποιηθούν οι υπεύθυνοι για την τραγωδία που στοίχησε τη ζωή σε 79 ανθρώπους το 2017, έστειλε βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

«Σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη φωτιά στον πύργο Γκρένφελ. Η δίκη καθυστερεί πολύ και ακόμη κανείς δεν έχει τεθεί υπόλογος για τα γεγονότα εκείνης της νύχτας και παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Γκρένφελ συνεχίζει να είναι εδώ και να μάχεται ακάματα για τη δικαιοσύνη και την αλλαγή, όχι μόνο επειδή το δικαιούνται, αλλά γιατί το δικαιούται η κοινότητα -όλη η χώρα το δικαιούται», ανέφερε αρχικά η Αντέλ

«Και γι’ αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω -σας ευχαριστώ που βάλατε τον πόνο στην άκρη όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να δώσετε αυτή τη μάχη. Δεν μπορώ να φανταστώ τις συνέπειες που έχει αυτό προσωπικά για εσάς. Ελπίζω ότι του χρόνου τέτοια μέρα θα έχετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε και, επιτέλους, θα μπορούμε να θρηνήσουμε μαζί. Σας αγαπώ, θα σας δω σύντομα, μείνετε δυνατοί και είμαστε όλοι μαζί σας», κατέληξε.

Read More

And More