Αντέλ: Ξέσπασε σε συναυλία της και άρχισε τις απειλές – «Σταματήστε να πετάτε πράγματα»

Αρκετά συχνά είναι το τελευταίο διάστημα τα φαινόμενα τραυματισμών των τραγουδιστών από διάφορα αντικείμενα που «εκσφενδονίζονται» στη σκηνή.

Με αφορμή περιστατικά που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες, η Αντέλ σε μια από τις συναυλίες της έβαλε τα όριά της και προειδοποίησε με έναν χιουμοριστικό τρόπο το κοινό σε συναυλία της, «να μην τολμήσει να πετάξει τίποτα» στη σκηνή.

Η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα ενώ βρισκόταν στη σκηνή και τραγουδούσε στο Λας Βέγκας, ξαφνικά διέκοψε τη ροή του σόου της για να ενημερώσει τους φαν της.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, η Αντέλ είπε: «Το να πετάτε σκ.. στη σκηνή, το έχετε δει; Σας προκαλώ. Σας προκαλώ να μου πετάξετε κάτι. Θα σας σκοτώσω! Σταματήστε να πετάτε πράγματα στους καλλιτέχνες».

Η παρέμβαση της Αντέλ ήρθε λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό της Bebe Rexha, όταν άγνωστος της πέταξε ένα τηλέφωνο με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο σε συναυλία της στη Νέα Υόρκη.

Πλάνα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν την σκηνή με την τραγουδίστρια αμέσως μετά να πέφτει στα γόνατά της και μέλη του προσωπικού της συναυλίας να τρέχουν να τη βοηθήσουν. Η εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας έγινε στο Rooftop at Pier 17 στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της περιοδείας της «Best F’n Night of My Life».

Read More

And More