Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Βραδινή έξοδος σε θεατρική πρεμιέρα! [pics]

«Το υπέροχό μου διαζύγιο» το πιο επιτυχημένο έργο της Τζεραλντίν Άρον που έχει παιχτεί σε 28 χώρες, παρουσιάζεται στην καρδιά της Αθήνας, σε ανοιχτό χώρο, έκανε πρεμιέρα με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στον υπέροχο κήπο του Θεάτρου «Χυτήριο», με απόλυτη ασφάλεια και πλήρη τήρηση όλων των υγειονομικών κανονισμών και σε φεστιβάλ της Αττικής και της Περιφέρειας.

Ανάμεσα στον κόσμο που απόλαυσε την αγαπημένη ηθοποιό επί σκηνής ήταν και ένα αγαπημένο ζευγάρι. Ο Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγός του, Αντελίνα, παρακολούθησαν την παράσταση και χάρισαν το πιο θερμό χειροκρότημά τους στην δημοφιλή ηθοποιό. Μάλιστα, στο τέλος της βραδιάς έσπευσαν να την συγχαρούν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί της.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έλαμπε από ομορφιά μέσα στο μαύρο καφτάνι με χρυσές λεπτομέρειες που επέλεξε να φορέσει, ενώ ο Χάρης δεν έφυγε λεπτό από δίπλα της και την ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της. Όσοι τους είδαν από κοντά μιλούσαν για ένα απόλυτα ταιριαστό και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Δες τις φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για το έργο:

Η Άντζελα, μια γυναίκα γύρω στα πενήντα και μητέρα μιας έφηβης κόρης, δέχεται αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της ο οποίος προτιμά την αγκαλιά νεότερων γυναικών. Εκτεθειμένη στη μοναξιά που δεν είναι δική της επιλογή και με την κρίση της ηλικίας να της χτυπά την πόρτα, η Άντζελα ξεκινά ένα ταξίδι αυτογνωσίας σε μια προσπάθεια να βρει τον βηματισμό της μέσα στο αναπάντεχο κενό της ζωής της.

Ένας απολαυστικός μονόλογος που κινείται από το δάκρυ στο γέλιο και φωτίζει με ειλικρίνεια όλες εκείνες τις κωμικές, τρυφερές, γλυκόπικρες και δραματικές ψυχολογικές μεταπτώσεις μιας καθημερινής ηρωίδας, μιας γυναίκας σαν κι εμάς που δεν σταματά να διεκδικεί το δικαίωμα στο όνειρο και την ευτυχία.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More