Αντελίνα Τελώνη: Τέλος στη συνεργασία της με το ΑΡΤ – Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Χάρη Βαρθακούρη!

Φέτος έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο κανάλι ΑΡΤ και στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου “Καλημέρα τι κάνεις” η Αντελίνα Τελώνη, αλλά όπως φαίνεται η συνεργασία συτή έφθασε στο τέλος της. Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, μπορεί σε πρόσφατη συνέντευξή της να δήλωνε ιδιαίτερα χαρούμενη και ενθουσιασμένη με το νέο της εγχείρημα, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό δεν θα συνεχιστεί, τουλάχιστον από τον τηλεοπτικό σταθμό που βρισκόταν.

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Αντελίνα θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά κ;aθε συνεργάτης της από την εκπομπή, αλλά και τον Γιώργο Καρατζαφέρη που την εμπιστεύτηκε, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο της στο Instagram.

“Όλα τα πραγματα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και είναι υπέροχο να μπορείς να ολοκληρώνεις αυτόν τον κύκλο με τα ίδια όμορφα συναισθήματα που τον ξεκίνησες! Πέρυσι το καλοκαίρι ήμουν ένα κορίτσι που ναι μεν είχα παρα πολλά όνειρα και τρομερή όρεξη για δουλειά αλλά ημουν κι ένα κορίτσι παντελώς άπειρο απ’ τον χώρο της τηλεόρασης! Κάπου εκεί μπήκε στη ζωή μου το ΑΡΤ και η οικογένεια Καρατζαφέρη. Με πάρα πολλή αγάπη και πίστη στο πρόσωπο μου, μου κράτησαν το χέρι και μου είπαν “προχώρα μπορείς και θα τα καταφέρεις”. Δημιουργήσαμε μαζί το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ»…μια εκπομπή που δώσαμε όλη μας την καρδιά αυτοί που δουλέψαμε για να την φτιάξουμε!

Ένας μαγικός χρόνος στο ΑΡΤ ολοκληρώθηκε, ένας χρόνος γεμάτος αγάπη, ατελείωτη δουλειά, πλάκες, αμέτρητα ξενύχτια, καμία φορά και τσακωμούς αλλά που τελείωναν μέσα σε 5´ λεπτά και πάνω από όλα αληθινές φιλίες που χτίστηκαν με πολύ κόπο και που είμαι σίγουρη ότι θα κρατήσουν μια ζωή! Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να ανοίξω τα φτερά μου, να δουλέψω ακόμα περισσότερο και να βγάλω στο μέλλον ασπροπρόσωπους αυτούς που με πίστεψαν και που έκαναν το σπίτι τους σπίτι μου!

Λατρεμένε μου Πρόεδρε, Κυρία Βένη, Γιάννη Καρατζαφέρη και οοοοοοόλους τους ανθρώπους στο ΑΡΤ απ’ τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο σας λατρευωωωωωω ως τα αστέρια και πίσω, σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για όλα τα εφόδια που μου δώσατε, για την αγαπη σας, την φιλία σας, την καλοσύνη σας, την στήριξης σας….πάντα δίπλα μου σε όλα!!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!!!! ΑΡΤ Σ’ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ» ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!!!!!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ και σε όλους εσας τους τηλεθεατές και φίλους μου στα social media που κι εσείς με στηρίξατε απ’ την αρχή, με αγκαλιάσετε και μου δώσατε την ευκαιρία… χωρίς εσάς τίποτα! Είμαι πάντα εδώ, πανέτοιμη, ακούραστη, να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό! Εμείς δεν χανόμαστε και πολύ σύντομα θα τα πούμε ξανά τηλεοπτικά σε κάτι νέο που ετοιμάζουμε με πολλή πολλή αγαπη, μεράκι και πολυυυυυ κέφι! Έρχομαι σύντομα!”

https://www.instagram.com/p/BjFumzdHwpA/?hl=el&taken-by=adelvarth

Read More

And More