Αντελίνα Βαρθακούρη: Γύρισε στο σπίτι από τα ψώνια και…. “ψέκασε” τον σύζυγό της

O Xάρης Βαρθακούρης και η σύζυγός του Αντελίνα αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Μάλιστα οι δυο τους έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι διαθέτουν αρκετό χιούμορ αφού συχνά “πειράζουν” ο ένας τον άλλο μέσα από αναρτήσεις τους στα social media.

Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής του Big Brother άλλωστε είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram και συχνά εκτός από τις σκέψεις του επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους και διάφορα ευτράπελα που συμβαίνουν στο σπίτι τους. 

Κάτι τέτοιο αποφάσισε να κάνει και σήμερα όταν μέσω ενός Instastory αποκάλυψε πως η σύζυγός του Αντελίνα, μετά την επιστροφή της στο σπίτι από κάποια ψώνια τον…ψέκασε.

“Ένα θα σας γράψω και θα είναι σύντομο. Μπαίνει μόλις η γυναίκα μου σπίτι από το φαρμακείο, μου δίνει τα χάπια μου για τον θυρεοειδή, και τα ηρεμιστικά για το Big Brother και μου δείχνει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπουκάλι αντισηπτικό σπρέι… και μου λέει: Δες τι πήρα! Είναι για νοσοκομεία! Σκοτώνει τα πάντα!!….. και επιτόπου με ψέκασε” έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Read More

And More