Αντελίνα Βαρθακούρη: Η αποχή, οι αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της και οι ριζικές αλλαγές

Νέα σεζόν με αλλαγές για την Αντελίνα Βαρθακούρη η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, ενώ για αρκετό καιρό απείχε και από τα social media.

Τον Ιούλιο του 2021 ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με τον ΣΚΑΙ αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές με δάκρυα στα μάτια.

Έκτοτε η Αντελίνα Βαρθακούρη αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τα media, ενώ τον Φεβρουάριο του 2022 ανέβασε στο instagram τη νέα της οικογενειακή φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια συνόδευσε την ανάρτηση με ένα μακροσκελές κείμενο:

«Η ζωή μέσα απ’ τα δύσκολα μονοπάτια της που πρέπει να τα περπατήσεις και τα περισσότερα είναι γεμάτα με κοφτερά αγκάθια, έρχεται να σε διδάξει και να σε κάνει καλύτερο.

Όλα είναι ένα μάθημα αρκεί να έχεις την υπομονή και κυρίως την αγάπη, την αγάπη που όλοι έχουμε και που πρέπει να την αφήνουμε ελεύθερη και όχι κλειδωμένη. Πως θα μπορούσα να περπατήσω δρόμους με κοφτερά αγκάθια χωρίς να μου κρατούν το χέρι αυτοί που τόσο αγαπώ;;;

Το πρώτο μάθημα για μένα είναι να αντέχω ακόμα και στα πιο δύσκολα να κρατώ την οικογένεια πρώτη. Σίγουρα δεν είναι πάντα εύκολο, λάθη αμέτρητα, φορές που είπα δεν αντέχω άλλο κι αυτές αμέτρητες αλλά αμέτρητη και η αγάπη που πάντα είναι εκεί να θυμίζει με τον δικό της τρόπο τις ουσιαστικές αξίες της ζωής. Πάρτε μια ανάσα, αγκαλιάστε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε και περπατήστε παρέα…ο δρόμος με τα αγκάθια θα σας πονά λιγότερο», ήταν τα λόγια της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Η οικογενειακή φωτογραφία:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adelina Varthakouri (@adelina_varthakouri)

Αντελίνα Βαρθακούρη – Τα ιδιαίτερα γενέθλια δίπλα στην οικογένειά της

Τον Ιούλιο του 2022, ανήμερα των γενεθλίων της, η παρουσιάστρια δημοσίευσε οικογενειακή της φωτογραφία από τις διακοπές της με τον Χάρη Βαρθακούρη και τις κόρες τους.

«Η φετινή χρονιά ήταν μια μεγάλη νίκη για μένα σε πολλά επίπεδα. Νιώθω κερδισμένη και είμαι γιατί αυτή τη χρονιά έμαθα πως το νόημα είναι αλλού, αλλού είναι ο πλούτος, αλλού κατοικούν οι αξίες, αυτές που κανείς δεν μπορεί να σου κλέψει. Αποστασιοποιήθηκα όταν ένιωσα πως κάτι έκανα λάθος, κάτι δεν έβλεπα σωστά και μου έδωσα χώρο και χρόνο», είχε γράψει, μεταξύ άλλων στον λογαριασμό της στο instagram για τις αλλαγές στη ζωή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adelina Varthakouri (@adelina_varthakouri)

Αντελίνα Βαρθακούρη – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

 Ο Χάρης Βαρθακούρης σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει για την αλλαγή στην εμφάνιση της Αντελίνας «Έβαψε τα μαλλιά της μαύρα, αλλά το σωστό είναι ότι η Αντελίνα επανήλθε στο χρώμα της. Αν δεν είσαι ξανθιά δεν έχεις μέλλον στην τηλεόραση. Η γυναίκα μου τότε το 2017 που έκανε σιγά σιγά τα βήματά της στην τηλεόραση, κάθε βδομάδα το άνοιγε για να μου το φέρει εμένα λίγο πιο γλυκά», είχε αναφέρει ο γνωστός τραγουδιστής.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν έχει ποζάρει μέχρι και σήμερα με το νέο της look, ωστόσο είχε γράψει στο instagram για την αλλαγή αυτή: «Αρκετούς μήνες πριν πήρα την απόφαση να αφαιρέσω όλα τα extensions απ’ το κεφάλι μου. Ακόμα με θυμάμαι να παθαίνω σοκ όταν τα έβγαλα και τότε κατάλαβα πόσο κακό έκανα στα μαλλιά μου προσπαθώντας να παρέμβω τόσο πολύ και να αλλάξω σε κάτι τελείως διαφορετικό το χρώμα μου.

Τότε πήρα την απόφαση να επιστρέψω στη φυσική μου απόχρωση αλλά και να μην τα ξαναβάψω. Μέσα σε λίγο καιρό είδα άλλα μαλλιά, σαν να με ευχαριστούσαν που τα έσωσα με το να τα αφήσω στην ησυχία τους».

Φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού

 

Χάρης Βαρθακούρης – Το δημοσίευμα που τον έκανε έξαλλο

Ο γνωστός τραγουδιστής πρόσφατα είδε στο διαδίκτυο δημοσίευμα που αφορούσε την σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη την οποία μάλιστα παρουσίαζε ως έγκυο λίγο πριν κλείσει τα 40!

Ωστόσο ο Χάρης Βαρθακούρης, αντέδρασε, όχι μόνο με την είδηση, αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν μια γυναίκα κοντά στα 40 με δύο παιδιά.

«Ρε αρχιπανίβλακες, θαύμα να μείνει έγκυος μια υγιέστατη τριαντάρα που έχει ήδη δύο παιδιά;» έγραψε ενοχλημένος ο Χάρης Βαρθακούρης.

 

Χάρης – Αντελίνα Βαρθακούρη: Ένα σπίτι γεμάτο χρώμα!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη εξακολουθεί να κρατά… μυστική τη νέα της εμφάνιση, ωστόσο μοιράστηκε μαζί μας, μέσω instagram, τις αλλαγές που έκανε στο σπίτι της. Η παρουσιάστρια πριν από μερικές ημέρες ανέβασε στιγμιότυπα από την ανανέωση στους χώρους του σπιτιού τους, οποίους και αποφάσισε να γεμίσει σε έντονα χρώματα.

 

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More