Αντελίνα Βαρθακούρη: Παίρνει δημόσια θέση για τις δηλώσεις περί βιασμού του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother!

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με το χυδαίο σχόλιό του περί βιασμού, το οποίο μεταδόθηκε στο live streaming του site του ΣΚΑΪ, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης τέθηκε εκτός Big Brother.

Συγκεκριμένα, ο Κρητικός παίκτης βρισκόταν στο δωμάτιο και μιλούσε με τους συμπαίκτες του Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή για γυναίκες, όταν είπε χαρακτηριστικά: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βίασμα».

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, έχοντας γίνει γνωστή πια γνωστή η είδηση ότι ο “Μεγάλος Αδερφός” αποφάσισε την απομάκρυνση του Κρητικού παίκτη από το παιχνίδι, ο Χάρης Βαρθακούρης τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσα από τα social media.

Λίγη ώρα νωρίτερα, η σύζυγος του τραγουδιστή, Αντελίνα Βαρθακούρη, πήρε δημόσια θέση, γράφοντας χαρακτηριστικά: “ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ. Ως γυναίκα, μητέρα δύο κοριτσιών και πολίτης αυτής της χώρας που το τελευταίο διάστημα έχει πονέσει και καταρρακωθεί με περιστατικά βίας κι εκφοβισμού και στα δύο φύλα, καταδικάζω με κάθε τρόπο και δυνατή φωνή τέτοιου είδους συμπεριφορές” .

Read More

And More