Αντελίνα Βαρθακούρη: «Θα ήθελα οι κόρες μου, όταν δεν υπάρχω, να έχουν ωραίες οικογενειακές εικόνες»

Φωτογραφίες από τις διακοπές με την οικογένειά της, μοιράζεται στα social media η Αντελίνα Βαρθακούρη. Η γνωστή παρουσιάστρια, και τη φετινή σεζόν, απείχε από την τηλεόραση, μένοντας ωστόσο ενεργή στο διαδίδκτυο.

Οι νέες φωτογραφίες από τα πιάτα των διακοπών της, προκάλεσαν νέα σχόλια των διαδικτυακών τους φίλων, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να απαντά με νέα ανάρτηση για τη διατροφή των παιδιών της, αλλά και το πρόγραμμα που ακολουθεί η ίδια.

Αντελίνα Βαρθακούρη – Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Το ότι εγώ προσέχω ή έχει επιλέξει για καλό της υγείας να αλλάξω τρόπο διατροφής, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μαγειρεύω για την οικογένειά μου. Λατρεύω τις παραδόσεις, τις γεύσεις που σε ταξιδεύουν στο χρόνο και πιστεύω πως το να έχεις τον τρόπο να μαζεύεις αυτούς που αγαπάς γύρω από ένα τραπέζι, κρατά δεμένη την οικογένεια.

Θα ήθελα οι κόρες μου, όταν δεν υπάρχω, να έχουν συντροφιά τους, ωραίες οικογενειακές εικόνες και γεύσεις από τη μαμά τους και να τις μεταδώσουν και στα δικά τους παιδιά.

Οπότε, η διατροφή/ δίαιτα είναι ένα άλλο κομμάτι που αφορά εμένα ως ενήλικη και όχι τα παιδιά μου, την οικογένειά μου ή τους φίλους που φιλοξενώ», απάντησε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Read More

And More