Αντέχετε κι άλλα επεισόδια… “Supernatural” ;

Ο δημιουργός της σειράς, Έρικ Κρίπκε, ενθουσιάζει για μία φορά ακόμα, τα εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές των αδελφών Γουίντσεστερ. Παρότι η σειρά ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί στον πέμπτο κύκλο, όπου ο Σαμ και ο Ντιν αποτρέπουν τον Λούσιφερ από το να κυριαρχήσει στη Γη, η μανία συνεχίζεται και με 7ο κύκλο, ο οποίος αξίζει να σας πω, πως στις ΗΠΑ έκανε πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 28 Μαΐου.
Ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ, ήταν παιδιά όταν η μητέρα τους δολοφονήθηκε μπροστά στον πατέρα τους από κάτι «υπερφυσικό». Από τότε οι ζωές τους άλλαξαν ριζικά. Ο πατέρας τους, Τζον, ανέπτυξε ενδιαφέρον για καθετί μεταφυσικό και εκπαίδευσε τους δύο γιους του να γίνουν μαχητές εναντίον του Κακού, ατρόμητοι μπροστά στο ανεξήγητο και υπερασπιστές των αδυνάτων. Είκοσι δύο χρόνια μετά, κατά τη διάρκεια μιας τυπικής καταδίωξης, ο Τζον Γουίντσεστερ εξαφανίζεται και οι δύο μαθητευόμενοι πολεμιστές, άνδρες πια, ακολουθούν τα ίχνη του πατέρα τους, σε έναν μυστηριώδη λαβύρινθο, όπου η λογική δεν μπορεί να γίνει πυξίδα.
Σε κάθε τους βήμα συναντούν ανθρώπους, που έχουν ανάγκη από την προστασία τους και συλλέγουν γνώσεις, έχοντας σημαδευτεί σε τρυφερή ηλικία από την εικόνα ενός αόρατου, στους πολλούς, και επικίνδυνου επισκέπτη, που συνθέτει το ψηφιδωτό του πιο τρομακτικού εφιάλτη.
Στο τέλος του 6ου κύκλου, ο Κάστιελ ανακηρύσσει τον εαυτό του “Θεό του κόσμου” απαιτώντας από όλους να υποκλιθούν στο μεγαλείο του αλλιώς θα τους καταστρέψει !
Στον 7ο κύκλο ο οποίος κάνει πρεμιέρα εννοείται μέσα από το Star την Τρίτη 24 Απριλίου στη 1.15 μετά τα μεσάνυχτα, ο Κάστιελ στο νέο του ρόλο ως Θεός προσπαθεί να διορθώσει κάποιες από τις αδικίες του κόσμου, ξεκινώντας με τους ακόλουθους του αρχάγγελου Ραφαήλ. Για να τα καταφέρει, αντλεί δύναμη από το Καθαρτήριο. Η κίνησή του αυτή “ξυπνάει” τις ψυχές των Λεβιάθαν και τον φέρνει αντιμέτωπο με την οργή τους.

Η απελευθέρωση των Λεβιάθαν σπέρνει τον τρόμο σε όλη τη γη, αφήνοντας την τύχη της ανθρωπότητας για ακόμα μια φόρα στα χέρια των αδελφών Γουίντσεστερ και του Μπόμπι. Ωστόσο, η αποστολή τους δεν είναι καθόλου εύκολη. Για να τους σκοτώσουν πρέπει να κρατήσουν τα κεφάλια μακριά από τα σώματα τους, είναι ο μόνος τρόπος για να αποτρέψουν την ανάστασή τους…

* Η σειρά προτάθηκε το 2006 για το βραβείο Saturn στην Κατηγορία της Καλύτερης Σειράς, ενώ την ίδια χρονιά προτάθηκε για EMMY στις Κατηγορίες Ήχου και Μουσικής.
* Με το βραβείο των τηλεθεατών (People’s Choice Awards) τιμήθηκε το 2010 η σειρά ως “Καλύτερη Σειρά Επιστημονικής Φαντασίας”. Την ίδια χρονιά ο Τζένσεν Ακλς, ο “Ντιν” της σειράς, βραβεύτηκε ως “Καλύτερος ηθοποιός” από τα “T.V. Guide Awards”.
* Το 2012 τιμήθηκε με δύο ακόμα βραβεία των τηλεθεατών (People’s Choice Awards) ως “Αγαπημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας” αλλά και “Αγαπημένη δραματική σειρά”.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κιμ Μάνερς, Ρόμπερτ Σίνγκερ, Τσαρλς Μπίσον, Πίτερ Έλις
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζάρετ Πανταλέκι, Τζένσεν Άκλς, Τζιμ Μπίβερ, Μίσα Κόλινς

Read More

And More