Ανθή Σαλαγκούδη : Δοκιμαστικά, δάκρυα και ιδρώτας!

Η΄ το ΄χεις αγάπη μου το τηλεοπτικό ταμπεραμέντο ή δεν το ΄χεις. Και άμα δεν το ΄χεις; Αστα να ΄πάνε… Οσο και να ψάξεις, δεν πρόκειται να το βρεις πουθενά ! Που΄ ναι, που ΄ναι το ταμπεραμέντο και κυρίως το ταλέντο, ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις!

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την πολυσυζητημένη, φρέσκια τηλεοπτική παρουσία της ΕΡΤ, Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία από τα μέσα του μήνα έρχεται για να εισβάλλει στα απογεύματά μας, μαζί με τον Γιάννη Δάρρα και τον Ηλία Μαμαλάκη, μέσα από το νέο και πολυσυζητημένο και πολυταλαιπωρημένο θα έλεγα μαγκαζίνο – γαλλικής προελεύσεως – που ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό η δημόσια τηλεόραση.

Η νεαρή παρουσιάστρια ,λοιπόν, για την οποία όλο αυτό το τελευταίο διάστημα έχει προκληθεί ιδιαίτερος ντόρος και λόγος, αυτές τις ημέρες κάνει δοκιμαστικά στο Ραδιομέγαρο, μέχρι τελικής πτώσεως ! Μέχρι τελικής πτώσεως, μιας και το αποτέλεσμα που προκύπτει δεν ικανοποιεί κανέναν. Βλέπετε, η Ανθη μπορεί να καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες ,όμως, είναι αυτό που σας είπα από την αρχή… Το ταμπεραμέντο δεν είναι το βασικό χαρακτηριστικό της τηλεοπτικής της παρουσίας.

Σύμφωνα δε με τα όσα ακούγονται, η εικόνα και το στυλ της δεν λέει να… κολλήσει με τίποτα με όλη την υπόλοιπη εικόνα που θέλουν οι ΕΡΤικοί να έχει η εκπομπή και βασικά δεν κολλάει με τίποτα με τον Γιάννη Δάρρα και τον Ηλία Μαμαλάκη.

Το σημερινό δοκιμαστικό λέει πήγε τόοοοοσο στραβά, που η Ανθή ξέσπασε σε κλάματα ! Αααχ, τι τραβάνε κι αυτές οι ανερχόμενες τηλεπαρουσιάστριες !!!

Read More

And More