Ανθή Σαλαγκούδη: Η επική απάντηση στον Ασημακόπουλο, μετά τη δήλωση ότι του λείπει από το Survivor

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι Amigos θυμήθηκαν κάποιους από τους συμμετέχοντες του φετινού κύκλου, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι του έχει λείψει η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία – όπως επισήμανε – έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο reality επιβίωσης. 

Να σου θυμίσουμε, ότι όταν η δημοσιογράφος βρισκόταν στο παιχνίδι, ο επιχειρηματίας είχε κάνει έκκληση στους τηλεθεατές να μην την ψηφίζουν, αφού εκείνη ήταν η αιτία των ηττών τους. Ο καιρός πέρασε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος φαίνεται πως νοστάλγησε την παρουσία της Ανθής Σαλακούδη στην καλύβα.

Εκείνη από την πλευρά της παρακολούθησε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και, πριν από λίγη ώρα, απάντησε στον Γιώργο Ασημακόπουλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μη χάνοντας το χιούμορ της, η Ανθή Σαλαγκούδη έγραψε:

“Και σε κάποιο παράλληλο σύμπαν οι φοίνικες αυτοί βρίσκονται κάπου στον Άγιο Δομίνικο και εγώ ετοιμάζομαι να (ξανά)μπω στο #survivorgr και ο Ασημακόπουλος να πάθει… κρίση”.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More