Ανθή Σαλαγκούδη: Περνά και μόνη της καλά! Τα νυχτοπερπατήματα μετά το χωρισμό

Ελεύθερη και ωραία φαίνεται είναι πια η Ανθή Σαλαγκούδη και δεν σταματά τις βόλτες και τις αγαπημένες της συνήθειες. Η γνωστή δημοσιογράφος που χώρισε πρόσφατα από τον Τζώνυ Καλημέρη συνεχίζει να διασκεδάζει στα αγαπημένα της στέκια ως single πια παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε με αποκαλυπτικό black outfit στο Acro όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης με την Demy και την Μαλού Κυριακοπούλου. Η Άνθη Σαλαγκούδη διασκέδασε ως τις πρώτες πρωινές ώρες και έδειχνε να είναι στα καλύτερά της.

Πρόσφατα μάλιστα μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη και την Δούκισσα Νομικού και στην εκπομπή “Όλα Ξεκόλλα” για τη σχέση της με τον γάμο ενώ απάντησε για το αν είναι μόνη αυτό το διάστημα, στην προσωπική της ζωή

“Έχω πρόβλημα, πρέπει να βοηθήσεις! Είμαι στο ράφι!”, είπε με χιούμορ η Ανθή στον Θέμο και ανέφερε: “Μόνη δεν είμαι. Έχω τόσους ανθρώπους γύρω μου που με αγαπάνε και τους αγαπάω. Ανίψια, οικογένεια, αδερφή!”.

Όταν όμως η κουβέντα έφθασε στο γάμο, ανέφερε: “Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Έχω και φίλες μου μου έχουν πει ότι θέλουν μέχρι κάποια ηλικία να έχουν παντρευτεί. Νομίζω το πιο ωραίο είναι να επιλέγεις κάθε μέρα τον σύντροφό σου. Νομίζω ότι η συνθήκη του γάμου, σε βάζει σε μία διαδικασία να έχεις τον σύντροφό σου πιο δεδομένο. Εγώ θα ήθελα να είμαι με έναν σύντροφο και να τον επιλέγω και να με επιλέγει κάθε μέρα!”.

Read More

And More