Ανθή Βούλγαρη: Δάκρυσε η παρουσιάστρια με την έκπληξη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος φρόντισε να της ετοιμάσει μερικές εκπλήξεις.

Μια από αυτές ήταν οι ευχές που έλαβε τηλεφωνικά η δημοσιογράφος από την μητέρα της. Αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος της είπε πως μια τηλεθεάτρια θέλει να της ευχηθεί ωστόσο στην άλλη άκρη της γραμμής ακούστηκε η φωνή της μητέρας της που την ευχόταν χρόνια πολλά.

«Κάθε μέρα πριν πάει σχολείο, έκανε τη Βουγιουκλάκη μπροστά στον καθρέφτη. Το είχε από μικρή… Σας χαίρομαι που περνάτε όμορφα, αυτό δείχνει ότι έχετε μια καλή συνεργασία. Σας ταλαιπωρεί λίγο το παιδάκι μου, αλλά έτσι ήταν από μικρό»,  είπε η μητέρα της Ανθής Βούλγαρη και συνέχισε ηγελώντας.

«Είχαμε κλείσει να πάμε σε μια συναυλία, και δεν πήγαμε ποτέ, γιατί το κορίτσι μου ήθελε να βρει το Νταλάρα για να του πάρει συνέντευξη, με αποτέλεσμα να τη χάσω μέσα στη συναυλία, γιατί πήρε συνέντευξη για ένα τοπικό περιοδικό».

Όπως ήταν φυσικό η Ανθή Βούλγαρη συγκινήθηκε αρκετά ακούγοντας τη μητέρα της μιας και έχει να την δει πολύ καιρό.

 Νωρίτερα ωστόσο η Ανθή Βούλγαρη είχε υποστεί ακόμη ένα μεγάλο σοκ αφού στην εκπομπή τηλεφώνησε και ο σύζυγός της Κώστας Κωνσταντινίδης. H ίδια, όταν άκουσε τη φωνή του έμεινε με το στόμα ανοιχτό καθώς ο αγαπημένος της είναι ένα πρόσωπο που δεν αποζητά την έκθεση.

«Ανθούλα μου; Είδες; Με ξύπνησαν πρωί πρωί. Να είσαι υγιής, χαμογελαστή, δημιουργική… Θέλω να πω πως είμαστε όλοι πολύ τυχεροί – ο καθένας για τους δικούς του λόγους – που σε έχουμε στη ζωή μας. Θέλουμε να συνεχίσεις με όλο αυτόν τον αυθορμητισμό να μας εκπλήσσεις κάθε μέρα και ας βουλγαρίζεις όπως λένε κάποιοι, αυτή είναι η επιτυχία μας… Ιορδάνη, μόνο εγώ σε καταλαβαίνω» είπε ο σύζυγος της Ανθής Βούλγαρη.

Read More

And More