Ανθή Βούλγαρη για τις πλημμύρες: «Πονάει η ψυχή μου, οι δικοί μου έχουν ακόμα μπιτόνια με νερό»

Συγκλονισμένη είναι η Ανθή Βούλγαρη, καθώς έχει καταγωγή από τη Θεσσαλία και πιο συγκεκριμένα από τον Βόλο, ο οποίος έχει υποστεί τεράστιες ζημιές ύστερα από τις καταστροφικές πλημμύρες. 

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την γενέτειρά της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Πολύ καλά ξεκίνησε η σεζόν αλλά με πολύ κακές ειδήσεις. Στα χωριά μου έχουν χαλάσει οι δρόμοι, έχει μπει νερό στα σπίτια, οι δικοί μου είναι ακόμα με τα μπιτόνια με το νερό», παραδέχεται η Ανθή Βούλγαρη.

«Πονάει η ψυχή μου κάθε φορά που μιλάω για αυτό και κάθε φορά που βλέπω τις εικόνες. Δεν είναι μόνο το τι περνάνε οι δικοί μου, το περνάει όλος ο κόσμος. Είναι η καταστροφή που έχει συντελεστεί και οι άνθρωποι που έχουν χαθεί», εξομολογείται στη συνέχεια η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega.

Πώς σχολιάζει την αλλαγή στην ώρα μετάδοσης του «Κοινωνία Ώρα MEGA»; «To 05:00 ήταν κάτι που γνωρίζαμε ότι έτσι θα είναι, το κάναμε πολλά χρόνια με τον Ιορδάνη. Ήμασταν 06:00 μέχρι να ξεκινήσει το κανονικό πρόγραμμα, τώρα μπήκε και η Ελεονώρα στη δική της ώρα, οπότε προχωράμε έτσι. Δεν μας επηρεάζει κάπου αυτό», απαντά η Ανθή Βούλγαρη στην κάμερα του «Super Κατερίνα».

Read More

And More