Ανθή Βούλγαρη: Η δύσκολη περίοδος των χειρουργείων και ο επικείμενος γάμος της

Η Ανθή Βούλγαρη αυτή την περίοδο μετράει αντίστροφα για το γάμο της με τον σύντροφό της, Κώστα Κωνσταντινίδη, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου στο Πήλιο. Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις προετοιμασίες του γάμου της η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα κείμενο στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο μιλά για τις αλλαγές στη ζωή της τα τελευταία τρία χρόνια, τη δύσκολη περίοδο των χειρουργείων αλλά και το γάμο.

“Σαν σήμερα, ανήμερα του Σωτήρος, το 2017 και ενώ τα είχα όλα υπό έλεγχο – έτσι τουλάχιστον πίστευα – έπαθα την πρώτη επιληπτική κρίση. Ακολούθησαν χειρουργεία και πλήρης ανατροπή της ζωής μου. Τότε κατάλαβα πως όταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός. Τρία χρόνια μετά τα γεγονότα μου επιβεβαιώνουν πως ουδέν μονιμότερον του τώρα.. Ποιος ξέρει τι θα γίνει το επόμενο λεπτό; κάνεις!!

Να ορίστε πριν λίγο καιρό παραιτήθηκα από την δουλειά μου – ποιος θα το περίμενε ε-και ετοιμάζομαι να ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ.. Για την ακρίβεια μετράμε αντίστροφα και δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει.. Που θα κάτσει η μπίλια με τους καλεσμένους αν μέχρι τότε θα τελούνται τα μυστήρια και όλα αυτά του κορωνοϊού.. Ε λοιπόν να σας πω κάτι; δεν αγχώνομαι καθόλου. Για την ακρίβεια το διασκεδάζω κιόλας.

Ότι είναι να γίνει γίνεται.. Αρκεί που έχω δίπλα μου αυτούς που αγαπώ. Τον άνθρωπο μου @kostaskonstantinidis, την οικογένεια μου και λίγους φίλους.. Γιατί στο τέλος τέλος τι αξίζει;; οι στιγμές μαζί τους.. Αφήστε λοιπόν τα σχέδια και πάμε να πιάσουμε το τώρα. Όσο γεμάτο είναι αυτό τόσο καλύτερη είναι η ζωή… Νυφούλες μου don’t worry..θα είναι η καλύτερη στιγμή σας ever”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη.

Read More

And More