Ανθή Βούλγαρη: Η περίοδος της ανάρρωσης συνεχίζεται! [pic]

Τα δύσκολα πέρασαν, αλλά η Ανθή Βούλγαρη συνεχίζει να βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης. Η γνωστή δημοσιογράφος της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω” έχει επιστρέψει στην εκπομπή, μετά την λεπτή επέμβαση που έκανε στο κεφάλι και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Η δημοσιογράφος πριν λίγο καιρό διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Ο μόνος τρόπος για να το αντιμετωπιστεί ήταν ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο -κράτησε σχεδόν 8 ώρες- το οποίο αν και την είχε προβληματίσει αρχικά, αποφάσισε τελικά να το κάνει. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τώρα η Ανθή έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της, αλλά είναι ακόμη υπό παρακολούθηση μέχρι να ολοκληρωθεί η αποκατάστασή της.

Μάλιστα, η ίδια δεν φοβάται να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μετά το χειρουργείο. Η ίδια ανέβασε και το βράδυ της Δευτέρας μια φωτογραφία με τους επιδέσμους στο κεφάλι, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Λίγο δέσιμο ακόμη!!!! Κατά τα άλλα όλα καλά! Δεν μας πτοεί τίποτα!!! Ώρα για νάνι”.

Λίγο δέσιμο ακόμη!!!! Κατα τα αλλα όλα καλα! Δεν μας πτοεί τίποτα!!!Ώρα για νανι #goodnight #headbands #thinkpositive

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthi83v) στις

Να σημειώσουμε πως μετά το χειρουργείο, η Ανθή εμφανίστηκε στην εκπομπή Tatiana Live και αποκάλυψε πως στη γρήγορη ανάρρωσή της έπαιξε ρόλο και η μεγάλη της πίστη αφού όπως περιγράφει η ίδια είδε μετά το χειρουργείο τη μορφή του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου.

Read More

And More