Ανθή Βούλγαρη: Παντρεύτηκε τον καλό της στο Πήλιο, σε μια παραδοσιακή τελετή! Φωτογραφίες και βίντεο

Μπορεί το 2020 να ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για όλον τον πλανήτη, ωστόσο για την Ανθή Βούλγαρη θα είναι για πάντα η χρονιά που θα έχει στην καρδιά της. Η γνωστή δημοσιογράφος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κώστα Κωνσταντινίδη, το απόγευμα της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου σε μια άκρως ρομαντική τελετή στο Πήλιο.

Ο αγαπημένος της Ανθής ήταν ο άντρας που στάθηκε βράχος στο πλευρό της στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, και εκείνη… στάθηκε δίπλα του νυφούλα, έτοιμη να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του. Κουμπάροι μάλιστα του ζευγαριού ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης και δυο ακόμη φίλοι της νύφης και του γαμπρού. Να σημειώσουμε πως κουμπάρα στον γάμο επρόκειτο να ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία – όπως σου αποκάλυψε το TLIFE – για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο μυστήριο και να παντρέψει την πρώην συνεργάτιδα της και καλή της φίλη. (Διάβασε εδώ τους λόγους)

Η Ανθή Βούλγαρη με τον κουμπάρο της, Πέτρο Ιακωβίδη

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Κώστας Κωνσταντινίδης πήγαν στην εκκλησία πάνω σε άλογο, τηρώντας όλα τα παραδοσιακά έθιμα του Πηλίου. Στη συνέχεια η εντυπωσιακή νύφη έβγαλε τις… μπότες της και έβαλε τα νυφικά της παπούτσια.

Μπορεί αύριο να είναι η πρεμιέρα της στο Mega, ωστόσο η Ανθή Βούλγαρη είναι τρισευτυχισμένη που κατάφερε σήμερα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Κώστα της. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, έχοντας στο πλευρό του στενούς φίλους, συγγενείς και συναδέλφους. 

Ο γαμπρός πάνω σε άλογο, με συνοδεία μουσικών οργάνων… πάει να ζητήσει την νύφη! Η εντυπωσιακή Ανθή Βούλγαρη από το μπαλκόνι της του πετάει ροδοπέταλα…

Το TLIFE με αποστολή τον Πέτρο Χόντο στο Πήλιο σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον παραδοσιακό γάμο της Ανθής Βούλγαρη με τον Κώστα Κωνσταντινίδη.

Καλεσμένη στον γάμο και η γνωστή δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, η οποία εντυπωσίασε με την chic ολόσωμη φόρμα της σε πράσινο χρώμα, δημιουργίας Celia Kritharioti.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

 

Read More

And More