Ανθή Βούλγαρη: Το συγκλονιστικό μήνυμα μετά την περιπέτεια υγείας!

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για εκείνη. Οι γιατροί είχαν διαγνώσει έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο που έπρεπε να χειρουργηθεί όμως άμεσα. Η Ανθή Βούλγαρη δεν έχασε λεπτό το κουράγιο και την αισιοδοξία της. Πάλεψε παλικαρίσια και τα κατάφερε. Το χειρουργείο της έγινε στις 28 Σεπτέμβρη (πριν από 8 μήνες) και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω” δεν ξεχνά λεπτό όλα όσα συνέβησαν και της άλλαξαν κυριολεκτικά τη ζωή. Η ίδια, όπως έχει αποκαλύψει πιστεύει πολύ στον προστάτη – φύλακά της Άγιο Ιωάννη Ρώσο και με αφορμή την χθεσινή ημέρα -που γιορτάζεται ο άγιος- έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα, μέσ από το Instagram της.

“Σήμερα γιορτάζει ο προστάτης Άγιος μου. Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος.. ξέρω πως κάποιοι δεν πιστεύετε στα θαύματα όμως εγώ το έζησα και οφείλω να το λέω. Στις 28 Σεπτεμβρίου όταν χειρουργήθηκα στο κεφάλι ήταν εκεί μαζί μου ..τον είδα μέσα στο χειρουργείο. Μου έγνεψε πως όλα πήγαν καλά.. μου χαμογέλασε και ξύπνησα από τη νάρκωση τόσο ήρεμη που ακόμη και οι γιατροί απορούσαν. Δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος αλλά μετά από αυτό προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Έχω χτυπήσει ένα σταυρουδάκι στο χέρι μου για να μην ξεχνάω και όταν ξεχνάω να θυμάμαι να μην χάνω την πίστη μου .. να χαμογελάω και να νιώθω ευλογημένη για όσα έχω…”.

https://www.instagram.com/p/BjR6gwKAqf7/?hl=el&taken-by=anthi83v

Read More

And More