Ανθή Βούλγαρη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι [video]

Τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος θυμήθηκε η Ανθή Βούλγαρη το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα”. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε συγκινημένη για την δύστοκη περίοδο που έζησε, όταν χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο, προκειμένου να αφαιρέσει όγκο από τον εγκέφαλο. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2017.

“Αισθανόμουν πονοκέφαλο, όμως πίστευα ότι είναι από την κούραση μέχρι που ήρθε η επιληπτική κρίση. Συνέβη τη στιγμή που κοιμόμουν, εγώ δεν θυμάμαι τίποτα, ούτε πως έφτασα στο νοσοκομείο. Είχα κάτσει μια εβδομάδα μέσα στο νοσοκομείο, μέχρι που βγήκαν τα αποτελέσματα και μου είπαν ότι έχουν βρει κάτι στο κεφάλι μου, ένα ογκάκι. Δεν πίστευα ότι έχω κάτι… Στη συνέχεια, μου λένε ότι είναι ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα, που αυτό θα είναι σαν βόμβα στο κεφάλι σου. Αν το κρατήσεις δεν ξέρουμε πότε θα σκάσει… Ή θα το βγάλεις, που και αυτό έχει κινδύνους, ή θα ζεις με φάρμακα. Κανείς δεν ξέρει πως δημιουργήθηκε αυτό”, ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος.

Η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε πως αποφάσισε να κάνει το χειρουργείο αλλά και τα συναισθήματά της εκείνη τη στιγμή: “Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω “τι κάνω;”. Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει. Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ανθή Βούλγαρη.

Τέλος, η ίδια παραδέχθηκε ότι μετά την περιπέτεια της υγείας της έγινε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στη ζωή της, αφού πολλοί φίλοι χάθηκαν από δίπλα της.

Read More

And More