Ανθή Βούλγαρη: Το μήνυμά της, λίγες ώρες πριν τον γάμο της – Φωτογραφία

Λίγες ώρες απομένουν για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της! Η Ανθή Βούλγαρη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Κώστα Κωνσταντινίδη σε μια ρομαντική τελετή στο Πήλιο. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 και η νύφη όπως καταλαβαίνεις βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασίας!

Λίγο πριν πάει στην εκκλησία και αντικρίσει τον μέλλοντα σύζυγό της, η Ανθή Βούλγαρη έκανε ένα διάλειμμα από τις ετοιμασίες της και έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

“Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους για τις ευχές σας. Επειδή είμαι στο στάδιο της προετοιμασίας δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους σας ξεχωριστά αυτή την στιγμή αλλά να ξέρετε ότι με συγκινούν τα λόγια σας…και νιώθω την αγάπη σας ❤️❤️❤️θα σας πω λεπτομέρειες αύριο το πρωί στις 5.30 😊😉👰👰👰Και στα δικά σας οι ελεύθερες!!”

Η Ανθή Βούλγαρη ανυπομονεί να παντρευτεί τον σύντροφό της, Κώστα Κωνσταντινίδη και είναι άκρως ευτυχισμένη, παρά το γεγονός ότι πριν λίγες μέρες έμαθε ότι η κουμπάρα της, Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στον γάμο και να την στεφανώσει, για λόγους ανωτέρας βίας.

Με το καλό!

Read More

And More