Άνθιμος Ανανιάδης: Αποκάλυψε πως η σύντροφός του είναι 6 μηνών έγκυος!

Άνθιμος Ανανιάδης: Αποκάλυψε πως η σύντροφός του είναι 6 μηνών έγκυος! | tlife.gr

Σε τρεις μήνες θα έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδί και είναι στα καλύτερά του. Ο λόγος για τον Άνθιμο Ανανιάδη που θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς στα 32 του χρόνια. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε το χαρμόσυνο νέο σε συνέντευξή του στην Espresso, αναφέροντας πως το μωράκι που περιμένει με την 19χρονη σύντροφό του Μαρία Νεφέλη θα είναι αγοράκι.

Είναι υπέροχο! Είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει… Η Μαρία Νεφέλη μου έκανε έκπληξη όταν μου το ανακοίνωσε. Το γνωρίζαμε καιρό, αλλά το πρώτο διάστημα δεν θέλαμε να το πούμε. Ξέρετε πώς είναι… Δεν το λέγαμε μέχρι να σιγουρευτούμε. Είχαμε και ένα μικρό άγχος”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός που φαίνεται πως πήρε έμπνευση από τον Κώστα Βουτσά -που έχει σαν πατέρα- συμπλήρωσε: “Πλέον η Μαρία Νεφέλη βρίσκεται στον 6ο μήνα και ξέρουμε το φύλο. Περιμένουμε αγοράκι! Τον έχουμε δει στους υπέρηχους και είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα. Θα τον βαφτίσουμε Τιμόθεο. Θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου”.

Όσο για το αν θα γίνει γάμος πριν τη γέννηση του γιου τους, ο Άνθιμος αποκάλυψε: “Θα κάνουμε γάμο σύντομα! Αν είναι πολιτικός ή θρησκευτικός, θα σας το κρατήσουμε για έκπληξη. Άλλωστε είμαστε όλο εκπλήξεις ως ζευγάρι”.

READ more