Άνθιμος Ανανιάδης: Διασκέδασε με την έγκυο σύντροφό του και… δεν έβγαλε στιγμή το χέρι του από τη κοιλιά της! [pics]

Άνθιμος Ανανιάδης: Διασκέδασε με την έγκυο σύντροφό του και… δεν έβγαλε στιγμή το χέρι του από τη κοιλιά της! [pics] | tlife.gr

Ευτυχισμένος και χαρούμενος όσο ποτέ είναι ο Άνθιμος Ανανιάδης. Ο ηθοποιός, πρόκειται σε λίγους μήνες να κρατήσει στην αγκαλιά του το γιο του, καρπό του έρωτά του με την 19χρονη σύντροφό του, Μαρία Νεφέλη Γαζή! Ο ηθοποιός διασκέδασε πρόσφατα στο Φωταέριο με τα τραγούδια του Πλούταρχου και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να διασκεδάζει αγκαλιά, όλο το βράδυ!

Ο Άνθιμος μάλιστα σε όλες τις φωτογραφίες έχει το χέρι του πάνω στη φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του! Ο ηθοποιός αποκάλυψε πριν λίγες μέρες στην εφημερίδα Espresso, ότι είναι πολύ ευτυχισμένος που θα γίνει μπαμπάς και ότι το μωρό δεν… έτυχε αλλά ήταν κάτι που ήθελαν και οι δυο!

«Είναι υπέροχο! Είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει. Η Μαρία Νεφέλη μου έκανε έκπληξη όταν μου το ανακοίνωσε. Το γνωρίζαμε καιρό αλλά το πρώτο διάστημα δεν θέλαμε να το πούμε. Ξέρετε πως είναι… Δεν το λέγαμε μέχρι να σιγουρευτούμε. Είχαμε και ένα μικρό άγχος… Πλέον η Μαρία Νεφέλη βρίσκεται στον έκτο μήνα και ξέρουμε και το φύλο. Περιμένουμε αγοράκι! Τον έχουμε δει στους υπέρηχους και είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα. Θα τον βαπτίσουμε Τιμόθεο. Θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου. Το επιδιώξαμε. Δεν έτυχε. Το ήθελα πάρα πολύ καιρό να κάνω παιδί»

Δες φωτογραφίες

 

READ more