Άνθιμος Ανανιάδης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με φίλους, αλλά χωρίς την Μαρία Νεφέλη Γαζή!

Άνθιμος Ανανιάδης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με φίλους, αλλά χωρίς την Μαρία Νεφέλη Γαζή! | tlife.gr

Τα 33 του χρόνια έκλεισε ο Άνθιμος Ανανιάδης και λίγο μετά την επιστροφή του από το Άγιον Όρος, τα γιόρτασε σε γνωστό στέκι της Αθήνας, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ο γνωστός ηθοποιός που έκανε τη διαφορά φέτος στο Dancing with the stars επιστρέφει δυναμικά στη νυχτερινή Αθήνα και χαίρεται την κάθε στιγμή.

Μετά τις φήμες χωρισμού και τα σύννεφα στη σχέση του με την Μαρία Νεφέλη Γαζή, ο Άνθιμος Ανανιάδης παίρνει θέση και σε δηλώσεις του στις κάμερες ανέφερε πως με την Μαρία Νεφέλη θα τον ενώνει πάντα η αγάπη μετά από τον ερχομό του γιου τους. Οι δυο τους μάλιστα, πρόσφατα εθεάθησαν να κάνουν μαζί βόλτα με το μωρό τους.

Η αλήθεια όμως, είναι πως το κορίτσι δεν εμφανίστηκε στο πάρτι γενεθλίων του Άνθιμου, που έγινε στο Albion μαζί με το πάρτυ γενεθλίων του Μιχάλη Σεΐτη, με τον οποίο ο Άνθιμος έγινε καλός φίλος κατά τη διάρκεια του Dancing. ¨όταν μάλιστα, ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν η Μαρία Νεφέλη Γαζή θα είναι στα γενέθλιά του, απάντησε πως δεν ήξερε με σιγουριά μιας και βρισκόταν με το μωρό στο σπίτι.

Φωτογραφίες: NDP

READ more