Άνθιμος Ανανιάδης: Η απάντηση – κόλαφος στο ξέσπασμα της Μαρίας Νεφέλης Γαζή!

Άνθιμος Ανανιάδης: Η απάντηση – κόλαφος στο ξέσπασμα της Μαρίας Νεφέλης Γαζή! | tlife.gr

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή. Μετά το ξέσπασμα, μάλιστα, της 20χρονης πρώην συντρόφου του ηθοποιού –μέσω του δικηγόρου της- στο TLIFE (δες εδώ την επιστολή  της) έρχεται η απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη που χαρακτηρίζει «συκοφαντικές» τις δηλώσεις της και αναφέρει πως «καθίσταται πλέον επιτακτική η εξέταση DNA» για το παιδί τους.

Όλα ξεκίνησαν μετά την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του  Άνθιμου Ανανιάδη για τη σχέση του με την Μαρία Νεφέλη Γαζή στην Ελεονώρα Μελέτη, η 20χρονη πρώην σύντροφος του ηθοποιού ξέσπασε μέσω της δικηγόρου της με μια επιστολή κόλαφο και αποκαλύπτει στο TLIFE άγνωστες πτυχές για τη σχέση τους.

Η 20χρονη χορεύτρια κατηγόρησε τον ηθοποιό ότι χρησιμοποιεί το ανήλικο παιδί της για διαφημιστικούς λόγους και ότι ποτέ δεν στάθηκε, είτε οικονομικά, είτε συναισθηματικά, σε εκείνη και το μωρό. Μάλιστα, δικαιολογεί το εν λόγω επιχείρημα δηλώνοντας πως ο Άνθιμος Ανανιάδης ζήτησε να γίνει τεστ DNA προκειμένου να αναλάβει τις υποχρεώσεις του απέναντι στο παιδί. Παράλληλα, η Μαρία Νεφέλη αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ο λόγος που βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ήταν η άσκηση σωματικής βίας εναντίον της από τον ίδιο τον ηθοποιό.

Μετά την επιστολή της Μαρίας Νεφέλης Γαζή έρχεται όμως και η σκληρή απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη, ο οποίος χαρακτηρίζει «προκλητικό, απαράδεκτο και συκοφαντικό το περιεχόμενο των δηλώσεων της Μαρίας Νεφέλης Γαζή», την κατηγορεί πως εκείνη χρησιμοποιεί το ανήλικο τέκνο για διαφημιστικούς λόγους, αρνείται την άσκηση βίας και απειλεί να κινηθεί νομικά!

Η δήλωση του Άνθιμου Ανανιάδη

«Σε απάντηση του προκλητικού, απαράδεκτου και συκοφαντικού περιεχομένου των σημερινών δηλώσεων της κας Μαρίας -Νεφέλης Γαζη, η οποια προβαίνει αδιστάκτως σε «αποκαλύψεις» πτυχών της σχέσεως μας, αποκαλύψεων όμως που βρίθουν ψευδών γεγονότων και προβάλλονται διαστρεβλωμένες, έχω να απαντήσω τα εξής:

Η συνέντευξη μου στην εκπομπή της κας Ελεονώρας Μελέτη, ήταν μια συνέντευξη που δόθηκε στα πλαίσια των επαγγελματικών μου δράσεων. Το θέμα της σχέσεως μας και του παιδιού εθίγη με απόλυτο σεβασμό, σοβαρότητα και διακριτικότητα.

Εάν το ανήλικο παιδί είναι «παιδί της» όπως η ίδια σήμερα  διατείνεται και άμεσα ομολογεί, θα μπορούσε να το έχει δηλώσει προ καιρού και όχι για το χρησιμοποεί η ίδια για διαφημιστικούς λόγους, όπως κάνει τώρα , κατηγορώντας ασύστολα εμένα . Επίσης μετά από αυτά που δηλώνει σήμερα η κ. Γαζή , καθίσταται πλέον επιτακτική η εξέταση DNA ώστε να αποκαλυφθεί  επιτέλους όλη η αλήθεια που της ζητώ επίμονα.

Σε σχέση με την οικονομική, ψυχολογική και συναισθηματική στήριξη που προσέφερα στην ιδία και το παιδί, θα αποδειχθεί εν καιρώ επίσημα κι όχι με δηλώσεις τόσο σε έκταση όσο και σε μέγεθος.

Σε σχέση με τη «δήθεν» σωματική βία που άσκησα τάχα στην  κ.α Γαζή, την παρακαλώ να ανακαλέσει στη μνήμη της πώς έγιναν τα γεγονότα διότι γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα είναι για άλλη μια φορά εκτεθειμένη με όσα αναληθώς σήμερα δηλώνει.

Τέλος θα παροτρύνω την κ Γαζή σε μια τελευταία προσπάθεια να συνετιστεί και να συμπεριφερθεί ώριμα και πολιτισμένα, να προσέλθει και να συμπράξει σε ο,τι απαιτείται, προκειμένου να «λάμψει» η αλήθεια που τόσο καιρό αποκρύβει από όλους και από εμένα αποσκοπώντας σε άλλα οφέλη.

Δηλώνω ότι στο εξής και εφόσον συνεχισθεί αυτή η ακατανόητη, προσβλητική, ανοίκεια, υποβολιμαία, συκοφαντική και επιζήμια για το πρόσωπο μου ως ανθρώπου και  ως καλλιτέχνη, συμπεριφορά, θα αναζητήσω την προστασία μου από τα αρμόδια Δικαστήρια.

Άνθιμος Ανανιάδης»

 

 

READ more