Άνθιμος Ανανιάδης: Κόντρα χωρίς τέλος με την πρώην σύντροφό του! Η νέα σκληρή ανακοίνωση του ηθοποιού!

Άνθιμος Ανανιάδης: Κόντρα χωρίς τέλος με την πρώην σύντροφό του! Η νέα σκληρή ανακοίνωση του ηθοποιού! | tlife.gr

Κόντρα χωρίς τέλος φαίνεται πως είναι η αυτή μεταξύ του Άνθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας Νεφέλης Γαζή. Ο Άνθιμος Ανανιάδης ισχυρίζεται πως η οικογένεια της πρώην συντρόφου του δεν τον αφήνει να δει το παιδί του κάτι που τον στεναχωρεί πολύ. Χθες η Μαρία Νεφέλη μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, δήλωσε πως δεν θέλει να δώσει κάποια συνέντευξη για να προστατεύει το γιο της αλλά πως ο ηθοποιός και όχι εκείνη αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού. Στην εκπομπή μάλιστα ειπώθηκε πως η οικογένεια της Μαρίας Νεφέλης έχει στην κατοχή της, ηχογραφημένες συνομιλίες που ο ηθοποιός απειλεί την ίδια και την οικογένειά της. Μάλιστα φέρεται να θέλει από τον ηθοποιό επίσημη κλήση για να γίνει τεστ πατρότητας αφού η ίδια δεν έχει λόγο να αμφισβητήσει την πατρότητα του παιδιού.

Σήμερα μετά από τις δηλώσεις της 20χρονης Μαρίας Νεφέλης ο Άνθιμος με ανακοίνωσή του που έφθασε στο TLIFE,αναφέρει τα εξής:

«Οσο και αν ως ένα κοινό άνθρωπο με πνίγουν συναισθήματα αγανάκτησης και θυμού από την διαχείρηση και εκμετάλλευση, από την πλευρά της πρώην συντρόφου μου και του στενού της περιβάλλοντος, ψευδών πτυχών της διαπροσωπική μας σχέσης, συνειδητά επιλέγω, με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που εγώ πρεσβεύω και μου εμφύσησε η οικογένειά μου, να μην παρακολουθήσω τον ολισθηρό κατήφορο της άλλης πλευράς, έστω και αν σκοπίμως αποσκοπεί στην δημόσια απαξίωση και διαπόμπευση του προσώπου μου και στον στιγματισμό της δημόσιας εικόνας μου, και να προτάξω την υπεράσπιση του συμφέροντος ενός νηπίου άμοιρου των όποιων δόλιων κινήτρων.
Αυτό το τελευταίο πάντα πρυτανεύει στο μυαλό και την ψυχή μου ανεξάρτητα της εκβάσεως της επιστημονικής διερεύνησης της βιολογικής μου σχέσεως με αυτό.

Εύχομαι και λόγω των ημερών ο Θεός να μας φωτίσει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων όπως επιτάσσει το δίκαιο και η ηθική».

Με την πεποίθηση ότι θα γίνει σεβαστή η αλήθεια και η έκκληση μου
Άνθιμος Ανανιάδης

 

 

Χθες η Μαρία Νεφελη Γαζή είπε στην εκπομπή

«Προσωπικά δε θα προβώ σε κάποια δήλωση γιατί δε θέλω να με δει ο γιος μου αργότερα να κατηγορώ κανέναν. Όταν είναι σε θέση θα κρίνει από μόνος του τα γεγονότα…. Οπότε δεν θα ήθελα να δώσω κάποια συνέντευξη. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά εφόσον είμαι μητέρα, οφείλω να κρατήσω μια πιο ήρεμη στάση και να προασπιστώ τη μια και μοναδική αλήθεια παρά τα όσα αναληθή και θλιβερά πράγματα ακούω και με εξοργίζουν. Το μόνο που θα ήθελα να κρατήσετε, είναι ότι δεν είμαι ούτε αφελής ούτε κακοπροαίρετη ώστε να αποδίδω τόσο σοβαρές κατηγορίες χωρίς να έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία»

READ more