Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία Νεφέλη Γαζή: Έξοδος από το μαιευτήριο με τον γιο τους και… καυτά φιλιά! [pics]

Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία Νεφέλη Γαζή: Έξοδος από το μαιευτήριο με τον γιο τους και… καυτά φιλιά! [pics] | tlife.gr

Ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία Νεφέλη Γαζή είναι πλέον γονείς και η ζωή τους θα αλλάξει προς το καλύτερο! Την περασμένη Παρασκευή, η όμορφη σύντροφος του ηθοποιού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η χαρά του ζευγαριού μόλις αντίκρισε τον γιο του δεν περιγράφεται με λόγια. Ο Άνθιμος βρισκόταν στο πλευρό της Μαρίας Νεφέλη σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης και φροντίζε να μην της λείψει τίποτα.

Μάλιστα, ο Άνθιμος Ανανιάδης βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο τοκετού και είπε χαρακτηριστικά όταν γεννήθηκε ο γιος του: «Μαρία Νεφέλη σ’ αγαπώ. Η πιο γενναία γυναίκα. Είναι απίστευτο, είναι μοναδικό αυτό που ζω. Ό,τι κι αν έχω κάνει ως τώρα δεν συγκρίνεται με τη χαρά που έχω»!

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Μαρία Νεφέλη Γαζή πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και το ευτυχισμένο ζευγάρι επέστρεψε σπίτι με το νεογέννητο μωράκι του, το οποίο θα πάρει το όνομα Timothy, από το Τιμόθεος. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι διαχυτικές στιγμές, μιας και ο Άνθιμος και η 20χρονη σύντροφός του δεν παύουν να είναι full in love μεταξύ τους!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, λίγο πριν την έξοδό τους από το μαιευτήριο, μίλησε στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι το πιο όμορφο και συγκινητικό πράγμα που έχει συμβεί στη ζωή μου. Η ημέρα που γεννήθηκε είναι η μέρα που γύρισα από την Αμερική»

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε και τα… ευτράπελα που του συνέβησαν την Παρασκευή, καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος τα νερά έσπασαν την ώρα που κατευθυνόταν για το πλατό του Dancing with the Stars, καθώς εκείνη τη μέρα ήταν το live!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος και NDP

READ more