Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία Νεφέλη Γαζή: Γεννήθηκε ο γιος τους!

Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία Νεφέλη Γαζή: Γεννήθηκε ο γιος τους! | tlife.gr

Το πρώτο του παιδί απέκτησε πριν λίγες ώρες ο Άνθιμος Ανανιάδης και είναι στα καλύτερά του. Ο γνωστός ηθοποιός και η 20χρονη αγαπημένη του Μαρία Νεφέλη Γαζή καλωσόρισαν ένα πανέμορφο αγοράκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε η on air στο DWTS η Ευαγγελία Αραβανή.

“Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί ο Άνθιμος πριν από λίγες ώρες έγινε πατέρας. Ευχόμαστε ο μπέμπης να είναι γερός και τυχερός. Να σας πω ότι ο Άνθιμος είναι καθ’ οδόν από το μαιευτήριο, θα έρθει απόψε εδώ και θα διαγωνιστεί κανονικά. Θα τον δούμε σε λίγο και θα του ευχηθούμε από κοντά”, είπε η Ευαγγελία Αραβανή.

Ο μικρός που θα πάρει το όνομα Timothy, από το Τιμόθεος και η μητέρα του χαίρουν άκρας υγείας. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της καλής του ήταν και ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος όμως, αναγκάστηκε να την αφήσει για λίγο για να βρεθεί στο πλατό του Dancing…

https://www.instagram.com/p/BhOwYpGBGYk/?hl=el&taken-by=anthemmoss

Ιδιαίτερα συγκινημένος μετά τη γέννηση του γιου του, ο Άνθιμος αποκάλυψε πως βρέθηκε μέσα στο δωμάτιο τοκετού και είπε χαρακτηριστικά: «Μαρία Νεφέλη σ’ αγαπώ. Η πιο γενναία γυναίκα». Και συμπλήρωσε: «Είναι απίστευτο, είναι μοναδικό αυτό που ζω. ¨ο,τι κι αν έχω κάνει ως τώρα δεν συγκρίνεται με τη χαρά που έχω»!

 

READ more