“Ανθρωποφαγία” καταγγέλει ο πατέρας της 26χρονης φοιτήτριας και κόρης γνωστής τραγουδίστριας στο TLIFE! – “Εμείς δεν κάναμε κανένα πάρτι”

Φανέρα ταραγμένος ο πατέρας της 26χρονης φοιτήτριας από τη Θεσσαλονίκη και κόρης γνωστής τραγουδίστριας, μίλησε στο ΤLIFE για όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για το πάρτι που έκανε η κόρη του η οποία είχε κορονοϊό και με αυτό τον τρόπο διέσπειρε τον ιο σε πολλούς άλλους ανθρώπους.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας είπε στο Tlife ότι δεν έγινε ποτέ αυτό το πάρτι και ότι έγινε ένα πάρτι στο Πανόραμα πριν η κόρη του φτάσει καν στη Θεσσαλονίκη! “Έχουμε υποστεί μπούλινκ! Πρέπει να ντρέπονται όσοι έγραψαν αυτά τα ψέματα”

Διάβασε όσα είπε στο Τlife o πατέρας της 26χρονης

Ακούστε να σας πω πώς ξεκίνησαν όλα λέει ο πατέρας της 26χρονης φοιτήτριας στο ΤLIFE: Έγινε ένα πάρτι στο Πανόραμα Θεσαλονίκης στις 31 Μαΐου με πυροτεχνήματα και καλεσμένους 500 άτομα! Η κόρη μου ήρθε 2 Ιουνίου και της χρεώσαν αυτό το πάρτι! Εμείς δεν κάναμε κανένα πάρτι. Η κόρη μου πέρασε τον κορονοϊό αρχές Μαΐου με ήπια συμπτώματα. Είχε δέκατα και δεν είχε γεύση και όσφρηση” . Μέχρι τις 18 Μαΐου είχαν σταματήσει τα συμπτώματα.Ήρθαν την Πέμπτη 3 φίλες και ένας φίλος την Πέμπτη το μεσημέρι και έκατσαν για λίγο.  2 του Ιουνίου χαράματα ήρθε από Λονδίνο μέσω Σόφιας. Την Πέμπτη έκανε η κόρη μου τεστ και το αιματολογικό βγήκε αρνητικό κάναμε και το μοριακό. Το μοριακό τεστ βγήκε θετικό αλλά με πολύ χαμηλό ιικό φορτίο. Ο βιολόγος μας είπε ότι είναι σε αποδόμηση  ο ιος.

Το τεστ το δικό μου της γυναίκας μου και του γιου βγήκε σήμερα και ήταν αρνητικό! Και 15 άτομα φίλοι της κόρης μου που έκαναν το τεστ βγήκε έμαθα αρνητικό.

Άρα είναι ψέμα ότι αρρώστησε όταν ήρθε στην Θεσσαλονίκη; Ναι είναι ψέματα . Είπαν ότι εγώ είμαι στην εντατική, ότι η γυναίκα μου είναι στο ΑΧΕΠΑ. Δεν μπορειτε να φανταστείτε τι έχουμε ακούσει. Θα πρέπει να ντρέπονται για όσα είπανε για την οικογένειά μου. “Ανθρωποφαγία” κανονικά…

θα προβείτε σε μηνύσεις; Επιφυλάσσομαι για όλα μετά το μπούλινγκ που έχουμε δεχθεί. Θα βγάλει μια ανακοίνωση ο δικηγόρος μου

Η κόρη σας πλήρωσε πρόστιμο; Δεν πληρώσαμε κανένα πρόστιμο. Που το είδανε το πρόστιμο χωρίς να ρωτήσουνε.

Πως είναι ψυχολογικά η κόρη σας; Είναι δυνατή η κόρη μου αλλά νιώθει προδωμένη

 

Read More

And More