Αντιδράσεις στα social media με την ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα: “Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη”

Μια ανάρτηση που έκανε πριν λίγη ώρα στα social media η Βάνα Μπάρμπα, αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιππίδη στάθηκε αφορμή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. 

“Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια” έγραψε η γνωστή ηθοποιός κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να απορήσουν ζητώντας τους να τους πει ότι κάνει κάποιου είδους πλάκας.

Ο λόγος φυσικά που υπήρξαν αυτές οι αντιδράσεις δεν είναι άλλος από την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί στον ηθοποιό – σκηνοθέτη για το κακούργημα του βιασμού αλλά και για δυο απόπειρες σεξουαλικής κακοποίησης σε συναδέλφους του.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα προκαλεί με δηλώσεις της αφού λίγο καιρό πριν την άσκηση την ποινικής δίωξης είχε δηλώσει αντισυμβατική και πως η ίδια θα χτύπαγε την πόρτα τόσο του Πέτρου Φιλιππίδη όσο και του Γιώργου Κιμούλη προκειμένου να συνεργαστούν μιας και καλλιτεχνικά τους εκτιμά πολύ χωρίς να ενδιαφέρεται για τις κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί.

“Θα χτύπαγα την πόρτα του Κιμούλη εγώ ξέρετε είμαι και λίγο αντισυμβατική. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάτε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό, για έναν άνθρωπο που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Σας παρακαλώ. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης».

Λίγα λεπτά μετά, και μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ανάρτησή της η Βάνα Μπάρμπα επέστρεψε γράφοντας: “

Έχω εκφράσει την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς.. δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. δεν μπορεί τόσο φωτισμένοι άνθρωποι από ταλέντο.. να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφωνείτε μαζί  μου.. επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα, μου.. σας ευχαριστώ”.
 

Read More

And More