Αντιγόνη Παφίλη – Νίκος Ορφανός: Το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη και τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού λίγο πριν γίνουν γονείς!

Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της μπήκε πλέον η Αντιγόνη Παφίλη και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Νίκος Ορφανός ανυπομονούν για την στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Λίγο πριν η όμορφη σύζυγος του ηθοποιού και βουλευτή με το Ποτάμι, μπει στην τελική ευθεία για τον τοκετό, οι δυο τους πραγματοποίησαν μια σύντομη απόδραση στην Θεσσαλονίκη.

Και μπορεί ο καιρός να τους τα “χάλασε” κατά την παραμονή τους στην συμπρωτεύουσα αλλά όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες το χαμόγελο δεν έσβησε στιγμή από τα χείλη τους.

#selfietime #salonika #friends #love #onlylove

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Antigoni Pafili (@antoula) στις

Thessaloniki walkways…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nikos Orfanos (@nikorff) στις

Rain taxi

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nikos Orfanos (@nikorff) στις

#aboutlastweekend #this_is_me #with_my_new_belly #proudmomtobe #salonika #withfriends #31week #summermood #den_eho_mesi #den_einai_apo_tis_mpyres #mono_foremata_pia

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Antigoni Pafili (@antoula) στις


Η επιστροφή τους στην Αθήνα, σήμανε και την επιστροφή τους στην… προετοιμασία για την στιγμή που θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η Αντιγόνη Παφίλη και ο Νίκος Ορφανός έχουν παρακολουθήσει ήδη μαζί μαθήματα ανώδυνου τοκετού σε δημόσιο νοσοκομείο θέλοντας να είναι έτοιμοι για την μεγάλη στιγμή. Η μέλλουσα μητέρα μάλιστα μοιράστηκε μάλιστα τα συναισθήματά της από αυτή την εμπειρία στο προσωπικό της blog εξηγώντας γιατί θέλει κοντά της τον σύζυγό της την ημέρα του τοκετού.

#vintage #oldbus #retro #elenahospital #mathimata_anodynou_toketou #plisiazei_kai_i_wra_mou #mesa_sto_kalokairi #moro_tou_Avgoustou

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Antigoni Pafili (@antoula) στις


“Ο σύντροφος μου είναι αυτός που θέλω να έχω, οπωσδήποτε, μαζί μου την ώρα του τοκετού. Και αν κάποια στιγμή, κάπου, κάποτε είχα σκεφτεί το αντίθετο, τώρα νομίζω ότι χωρίς αυτόν δεν μπορώ να σκεφτώ να γεννάω. Άσε που έχουμε ήδη μοιράσει και ρόλους. Το λώρο παρακαλώ ποιός θα τον κόψει; Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι ο πατέρας 9 μήνες δεν το ζει, όσο εμείς. Τη στιγμή που ακούγεται η πρώτη ανάσα του μωρού και το πρώτο του κλάμα, αξίζει να τη ζήσουμε μαζί!” γράφει η ίδια στο antoulasblog.

Read More

And More