Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: Δημοσίευσε την… παραδοσιακή γυμνή φωτογραφία της στο instagram!

Ο Αύγουστος φτάνει στο τέλος του, και η Αντιγόνη δημοσίευσε μια γυμνή φωτογραφία της  ποζάροντας στην παραλία, με φόντο τη θάλασσα! Την Αντιγόνη Πάντα Χαρβά, την γνωρίσαμε στην εκπομπη “ΦΜ” Live και μπορεί να έχουμε καιρό να τη δούμε στην τηλεόραση αλλά επικοινωνεί  με όλους συχνά, μέσα από το προφίλ της στο instagram!

Η Αντιγόνη αγαπά το γυμνισμό και κάθε χρόνο δημοσιεύει μια γυμνή φωτογραφία της στο instagram! Η Αντιγόνη είναι ακομπλεξάριστη και το δείχνει ενώ παλαιότερα έχει μιλήσει για τα κιλά της στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη λέγοντας:

“Από μικρή είχα περισσότερα κιλά. Αλλά υπέρβαρη δεν με έλεγες. Υπήρξα και 65 κιλά με ύψος 1,73. Είχα πάντα όμως τα μαγουλάκια μου. Είδα το φαγητό ως διέξοδο όταν γύρω στα 18 μου είχα μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση. Αργότερα έχασα τη γιαγιά μου, την ξαδέρφη και τον πατέρα μου. Έτσι άρχισα να μένω σπίτι να βλέπω τηλεόραση και να τρώω. Έβλεπα το φαγητό ως παρηγοριά. Έκανα προσπάθεια μόνο 2-3 φορές να χάσω κιλά και αυτό μόνο όταν έπαιρνα πάρα πολλά και δυσφορούσα στις κινήσεις μου”

“Εγώ ποζάρω #πεταμενη και ο άλλος πίσω μου θαλασσοπνίγεται. #ταπεταξαπαλι #ητραντισιοναλγυμνηφωτο #sunkissed #nudism #positivevibes #lastdaysofsummer #ikaria” έγραψε η Άντιγόνη κάτω από την παραδοσιακή πλέον γυμνή φωτογραφία της

Ετικέτες

Read More

And More