Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: Ποζάρει γυμνή στο Instagram! [pic]

Η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά… “ξαναχτυπά”. Η εκκεντρική δημοσιογράφος που είχαμε γνωρίσει από την τηλεοπτική εκπομπή «ΦM live» με την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο δεν σταματά πουθενά και λατρεύει να κάνει τη διαφορά. Η Αντιγόνη, όπως έχει αποκαλύψει κάνει γυμνισμό το καλοκαίρι και αυτήν τη φορά αποκαλύπτει τα σχέδιά της για το τριήμερο με μια αποκαλυπτική και… γυμνή φωτογραφία.

Άνθρωπος δραστήριος και χωρίς κόμπλεξ και ανασφάλειες, η Αντιγόνη δεν φοβάται να προκαλέσει, αλλά και να ποζάρει με τα απολύτως απαραίτητα…

https://www.instagram.com/p/BjPxjVMlK47/?hl=el&taken-by=antipanta

Ένα χρόνο πριν, μάλιστα, είχε απαντήσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στον δικηγόρο της Θεσσαλονίκης που είχε κάνει μια ανάρτηση με άκρως καυστικά σχόλια για τις γυναίκες που έχουν ατέλειες και βγαίνουν στις παραλίες με σέξι μαγιό.

https://www.instagram.com/p/BVFYo7qFreh/?hl=el&taken-by=antipanta

Τότε η Αντιγόνη είναι ανεβάσει μια topless φωτογραφία γράφοντας : “Δικηγοράκο μου, υπάρχει λύση. Το τόπι σου και σε άλλη παραλία. Είσαι τυχερός που φόρεσα μαγιό. Αγοράζω θονγκ μόνο για πάρτη σου. Και φάλαινα και ντίβα γιατί μπορώ. Καλές βουτιές κορίτσια”.

 

 

Read More

And More