Αντιγόνη Ψυχράμη – Δημήτρης Μακαλιάς: Full in love σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Πριν από ένα χρόνο, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς απέκτησαν το πιο όμορφο δώρο της ζωής τους! Από εκείνη την ημέρα, οι δυο τους δέθηκαν ακόμη περισσότερο, ενώ οι προτεραιότητές τους άλλαξαν τελείως. Η ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν απείχε για πολύ καιρό από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και γρήγορα επέστρεψε στο θέατρο, συμμετέχοντας τόσο στο μιούζικαλ Jesus Christ Superstar όσο και στην Matilda, η οποία συνεχίζει τις επιτυχημένες παραστάσεις στο θέατρο Ακροπόλ.

Οι δυο τους έχουν αφιερωθεί πλήρως τόσο στην όμορφη οικογένειά τους όσο και στις θεατρικές τους υποχρεώσεις και σπάνια πλέον κάνουν βραδινές εξόδους. Η Αντιγόνη και ο Δημήτρης, όμως, έκαναν μια εξαίρεση και αποφάσισαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος! Μάλιστα, στην παρέα τους ήταν και η πρωταγωνίστρια της παράστασης Matilda και καλή φίλη του ζευγαριού, Νάντια Κοντογεώργη!

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ χαρούμενο κι ευτυχισμένο και δεν σταμάτησε τις αγκαλιές και τα φιλιά. Οι δυο τους χόρεψαν και τραγούδησαν και φαίνονταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Δες τις φωτογραφίες από την βραδινή του έξοδο:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More