Αντιγόνη Ψυχράμη: Η εξομολόγηση για την δεύτερη εγκυμοσύνης της – «Αγχωμένη και φοβισμένη για το τι έρχεται…»

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Αντιγόνη Ψυχράμη, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Μακαλιά.

Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της και μέχρι τότε απολαμβάνει τις διακοπές της με τους άντρες της ζωής της, τον σύζυγό της και τον γιο τους.

Η εγκυμονούσα μάλιστα, ενώ απολαμβάνει τις διακοπές της μοιράζεται και σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, δείχνοντας τις όμορφες οικογενειακές στιγμές τους.

Το πρωί της Κυριακής 31/7 η Αντιγόνη Ψυχράμη δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο τη βλέπουμε να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στην παραλία, έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη Μακαλιά και τον γιο τους.

Η ίδια συνόδευσε τη φωτογραφία και με ένα μακροσκελές μήνυμα, γράφοντας τα συναισθήματα της για το νέο μέλος που περιμένουν να καλωσορίσουν στην οικογένειά τους.

«Τόσο πλήρης, τόσο ευτυχισμένη αλλά και αγχωμένη και φοβισμένη για το τι έρχεται…. κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική….ευτυχώς που έχω εσάς, η αγάπη και η ανιδιοτέλεια που μου προσφέρετε με δυναμώνει, με εξελίσσει και με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σας αγαπάω», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αντιγόνη Ψυχράμη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🌱ANTIGONI PSICHRAMI 🌱 (@antigoni_psichrami)

Read More

And More