Αντιγόνη Ψυχράμη: Ποζάρει με τον Γιώργο Νταλάρα, 22 χρόνια μετά το τραγούδι “Με λένε Πόπη”! [pic]

Ήταν το μακρινό 1997, όταν ένα νεαρό και άκρως ταλαντούχο κορίτσι μας έκανε να τραγουδάμε όλη μέρα το τραγούδι “Με λένε Πόπη σαν την γιαγιά μου την Καλλιόπη”! Σήμερα, η Αντιγόνη Ψυχράμη, με σκληρή δουλειά και άπειρο ταλέντο έχει κερδίσει την δική της θέση στον χώρο του θεάματος. Το 10χρονο κορίτσι που έγινε γνωστό στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα σήμερα είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός και μια ευτυχισμένη μητέρα και σύζυγος.

Την περασμένη Τετάρτη, μάλιστα, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς βάφτισαν τον δύο ετών γιo τους, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους, στην Αγία Παρασκευή. Μάλιστα, στο μυστήριο παρευρέθηκε και ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του Άννα, τιμώντας έτσι την ηθοποιό. Οι δυο τους πόζαραν στο προαύλιο της εκκλησίας, με την Αντιγόνη να δημοσιεύει τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, με το εξής μήνυμα:

“Κάθε φορά δίπλα του θα νιώθω το παιδί που τραγούδησε μαζί του και κάθε φορά η παρουσία του θα μου θυμίζει πως η αγάπη είναι ένα παιδί που τραγουδάει …. η παρουσία σας με την Άννα ειναι σαν ευχή για τη ζωή του Χάρη. Ευχή για μουσική, αλήθεια, εργατικότητα, συναισθηματική επικοινωνία και αγάπη για την τέχνη….σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας”.

Τι μας θύμισε!

Read More

And More