Αντίνοος Αλμπάνης: Απαντάει πρώτη φορά για τη γυναίκα που του ευχήθηκε να πεθάνει στο Instagram! Video

Το περασμένο καλοκαίρι και αφού είχε κάνει γνωστή την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, ο Αντίνοος Αλμπάνης δέχτηκε υβριστική επίθεση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από μία άγνωστη γυναίκα. Πιο συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη follower έβρισε τον γνωστό ηθοποιό και του είπε πως δεν βρίσκει κανέναν λόγο να υπάρχει στη ζωή, με τον Αντίνοο να σχολιάζει: «Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι…».

Το βράδυ της Τρίτης, ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για την υβριστική αυτή επίθεση: «Καλό είναι να μην έχουμε εύκολη την αποψάρα μας και να μην την σερβίρουμε ασύδοτα σε όποιον βρεθεί μπροστά μας. Πριν κάνουμε οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στον άλλον, ας κρατάμε μία πισινή γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει.

Πρέπει να σταματήσουμε να ευχόμαστε καλό ψόφο στους ανθρώπους. Οτιδήποτε μας ενοχλεί, το καταριόμαστε. Δεν βοηθάει σε τίποτα κάτι τέτοιο. Αν δεν σου αρέσει ένας τραγουδιστής, μην τον ακούς, δεν χρειάζεται να του εύχεσαι να πεθάνει επειδή δεν σου αρέσει ο τρόπος που τραγουδάει. Και οι δύο μπορείτε να ζείτε στην ίδια πόλη και να μην συναντηθείτε ποτέ. Όταν είδα το μήνυμα ένιωσα μία συμπόνια. Έχει μέσα της τόση μαυρίλα που θεωρεί ότι φταίω εγώ για ότι δεινό συμβαίνει στη ζωή της. Θα πρέπει να βοηθηθεί από κάπου», τόνισε ο ηθοποιός.

Δες το βίντεο:

Η ανάρτηση του ηθοποιού

Read More

And More