Αντίνοος Αλμπάνης: Δέχτηκε υβριστική επίθεση στα social media – Δες πώς αντέδρασε

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, μετά το πρόβλημα υγείας που αποκάλυψε δημόσια ότι αντιμετωπίζει, βρέθηκε ακόμα περισσότερο στο προσκήνιο.

Ο ηθοποιός, ο οποίος αυτό το καλοκαίρι κάνει περιοδεία με την παράσταση «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο, ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει στον προσωπικό του λογαριασμό. Συγκεκριμένα, μέσα από τα InstaStories του αποκάλυψε πώς δέχτηκε υβριστική επίθεση από μια κοπέλα και προκάλεσε σοκ στον κόσμο του Internet.

Διάβασε τον διάλογό τους:

– Πόσο μ@λ@k@ς είσαι;
– Ορίστε; Γιατί με βρίζετε;
– Σε έχω ξαναβρίσει, απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις. Θεωρώ ότι γενικά είστε ένα τίποτα σε σχέση με άλλες προσωπικότητες και δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε. Αυτά. Και για να είμαι ακριβοδίκαιη, έχω πληρώσει και σε έχω δει στο θέατρο και ταλέντο δεν υπάρχει… οπότε έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη…

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Read More

And More